Напишете дума/думи за търсене

7 знака, които сигнализират, че си с грешния човек още в началото на връзката

5. Вашето мнение не означава нищо

Всичко започва с малки неща като избора на ресторант за среща, решението за тоав какво ще ядете на вечеря или кой филм да гледате. В токсична връзка никога няма да бъдете попитани от партньора си за каквото и да било. Той сам ще направи резервации в ресторант и ще купи билети за най-новия трилър, без да се допита до вас. Вашият партньор приема, че той знае по-наясно с това кое е по-добре, докато вие не знаете нищо по подразбиране.

6. Работата винаги е преди вас

Хората, които са изцяло влюбени в работата си, може би заслужават уважение и възхищение. Те са готови да работят ден и нощ и да посветят уикендите си, за ад свършат ангажиментите си. Затова те успяват да достигнат невероятни висоти в кариерата си. Въпреки това партньорите им винаги са губещи.

Готови ли сте да прекарате почти всяка вечер в празна къща или да разказвате непрекъснато на родителите си за годеника си, който няма време да се срещне с тях?

7. Имате напълно различни стилове на живот

Ако обичате да ядете сандвичи за закуска и не обичате джогинг рано сутрин, докато партньорът ви е обсебен от суперхрани и ходи на фитнес 7 пъти седмично, вероятността да изградите хармонични отношения е минимална. Същото важи за домашарите, които имат връзка със запалени пътешественици или разюздани купонджии, за чистниците и за онези, които обичат да тънат в мръсотия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X