Напишете дума/думи за търсене

Кейт към Меган: Учи се от грешките си

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл Снимка: Ройтерс

Херцогинята на Кеймбридж Катрин е предала от горчивия си опит в кралските среди на по-младата снаха в кралското семейство Меган, пише "Дейли мейл".

Кейт Мидълтън е посъветвала бившата актриса да се поучи от грешките си и просто да продължи напред. Според нея всеки член на кралското семейство преминава през тежък и труден период, но трябва да се справи с това, споделят близки до семейството.

Херцогините са обменили опит, дни след като Меган Маркъл призна в интервю, че животът й под светлината на прожекторите е не е лесен и тя трудно се справя.

Кейт е съвсем наясно с несгодите, които вървят ръка за ръка с живота като част от кралското семейство. Тя има връзка с принц Уилям от 15 години и за този период таблоидите неколкократно са я нападали.

Херцогинята на Кеймбридж била решена да помогне на Меган и Хари в борбата им срещу медиите и да заздрави връзката между двамата братя, споделят още близките на семейството. Според тях Кейт опитва да предотврати евентуално заминаване на Хари и Меган извън Острова.

Засега подобна стъпка не се потвърждава официално, но херцозите на Съсекс със сигурност ще си вземат 6-седмична почивка, която ще прекарат в Америка с майката на Меган - Дориа.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X