Напишете дума/думи за търсене

Защо хората, които имат големи сестри, наистина са благословени

Без значение колко приятели имаме и колко лоялни са към нас, всички достигаме до този момент в живота, когато осъзнаваме, че семейството е незаменимо.

Може да има моменти на спорове и конфликти, но нашето семейство остава символ на топлина, защита, грижа и любов. А връзката между братята и сестрите е особено силна.

Ако имате по-голяма сестра, най-вероятно сте наясно, че този човек ще ви държи здраво за ръката, когато се пързаляте върху тънък лед. Каквато и щуротия да ви хрумне, по-голямата ви сестра винаги е там, за да ви подкрепи с любовта си.

Сестрите са най-добри приятели. Те са някой, към когото винаги може да се обърнеш, някой, който е честен, грижовен и уважаван.

Връзката между децата в едно семейство е една от най-важните в нашия живот, тъй като включва споделено възпитание, споделени гени и споделени тайни. Въпреки това тя варира през различните фази на живота.

В детството едно момиче може да гледа на по-голямата си сестра като на съперничка. Когато пубертетът наближи, сестрата се превръща във възхитително ръководство за света на подрастващите. Малко след това, когато и двете получават вниманието на момчетата, каката отново може да стане нежелан конкурент.

Обаче нещата се подобряват с остаряването. Тази връзка се променя по много начини, но в основата си тя остава една от най-важните връзки, които някога ще имате в живота си. Същото се отнася и за динамиката между брат и сестра.

Дори да има дни, в които просто не може да понасяте по-голямата си сестра, ето 10 напомняния защо тя е най-невероятният подарък, който вашите родители са ви дали някога, и защо трябва да се чувствате благословени.

1. Тя те познава изключително добре

Често големите сестри ни познават по-добре, отколкото самите ние. Те знаят всички наши тайни и разбират как се чувстваме, дори когато сложим маска на лицето си.

2. Тя прави живота много по-интересен

По-голяма сестра е тази, която ще ви води в живота, ще ви показва най-интересните неща от него и ще направи живота много по-забавен.

3. Може да й се доверите

По-възрастните сестри знаят най-дълбоките ви тайни от детството и никога няма да предадат вашето доверие.

4. Тя дава най-добрите съвети

Тъй като голямата сестра ви познава добре, тя няма да ви съди или вини, но вместо това ще ви посъветва.

5. Тя винаги ще бъде до вас

По-голямата ви сестра ще остане в живота ви завинаги, винаги до вас, в добро или в лошо.

6. Това е все едно да имаш втора майка

Голямата сестра е единственият човек, който ще те обича и приема точно както прави майка ти. Ще прави всичко възможно, за да ти помогне и да те насочи в живота.

7. Тя винаги ще ти прости

Дори когато я нараните, сестра ви ще ви прости и ще ви помогне.

8. Тя ви помага да се разбирате с родителите си

Опитната ви сестра знае как да ви посъветва да сключите мир с родителите си. Тя може да играе ролята на посредник и да се опита да изглади ситуацията.

9. Тя е най-добрата леля

От големите сестри излизат най-добрите лели на децата на своите братя и сестри, тъй като са по-толерантни и не разлюбват племенниците си, може дори да ги глезят от време на време.

10. Не е нужно да се преструвате пред нея

Може да ви критикува, но по-голямата ви сестра винаги ще ви обича, така че не е нужно да се преструвате на някой друг пред нея.

Ето защо, ако имате по-голяма сестра, не забравяйте да й покажете колко много означава тя за вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X