Напишете дума/думи за търсене

Звездните сватби на 2019 година (снимки)

Виолета Сиракова и съпруга й с кумовете им.
СНИМКИ: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ИЛИЯНА РАЕВА ВЪВ ФЕЙСБУК

С люти чушки в ръцете, с халки с черни диаманти, на самотен остров, в истински дворец или яхнали мустанги - тази година знаменитите младоженци бяха повече от креативни в избора си на сватбен ден. Списъкът на ВИП момите и ергените се раздели с някои от най-популярните си участници, които обаче заедно с мотото “И заживели щастливо” написаха интересни сватбени истории.

Владо Пенев и Марта Вачкова кумуваха на проф. Николай Вълканов и Румяна Георгиева

Младоженците проф. Николай Вълканов и Румяна Георгиева заедно с кумовете си - Марта Вачкова и Владо Пенев.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАРТА ВАЧКОВА
Младоженците проф. Николай Вълканов и Румяна Георгиева заедно с кумовете си - Марта Вачкова и Владо Пенев. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК НА МАРТА ВАЧКОВА

На 27 юли проф. Николай Вълканов и избраницата му Румяна Георгиева, която е първата дама в търговията с електроенергия, си казаха “да” пред най-близките си и обичани хора. Всъщност младоженците официално са семейство от 30 април, когато Николай изненадва Румяна с подписване на брак на Гранд каньон в САЩ. Решили обаче да спазят и българските обичаи - и с църковна венчавка, отслужена от митрополит Антоний, и с потвърждаване на гражданския брак пред кмета на Бургас Димитър Николов. Най-важните гости на сватбеното тържество бяха обичаните актьори Марта Вачкова и Владо Пенев. Те са сред най-близките приятели на младоженците. Вачкова е и сред първите хора, на които булката се обадила с избора на дата: “Само да те предупредя да си свободна на 27 юли - тогава ще правим сватба, ти ще си ни кума, а Владо - кум!”.

Илияна Раева и Наско Сираков ожениха дъщеря си Виолета с “магична сватба”

Такава тема избират Виолета Сиракова и любимият ѝ Георги Коруджиев за сватбения си ден. Двамата са заедно от години и дори имат свое общо бижу - дъщеричката им Илиана, но на 31 август 2019 г. в резиденция “Бояна” в София си казаха “да” пред погледите на стотици гости. Красивата тъща Илияна Раева, предаде на младоженците семейния огън, кума на сватбата бе сестрата на булката - Славея Сиракова. Не е изключено в списъка на сватбите за следващата година да е тази на Славея, която наскоро се сгоди. 

Илияна Раева и съпругът й в сватбения ден на дъщеря им.
Илияна Раева и съпругът й в сватбения ден на дъщеря им.
  

Румен Овчаров даде ръката на дъщеря си на гръцки остров

Бившият енергиен министър Румен Овчаров ожени и двете си дъщери за 6 месеца. Миналия ноември той даде ръката на голямата си дъщеря Яна на любимия ѝ Тони, а в края на май тази година отведе до олтара и малката - Теодора. Там, тръпнещ от вълнение, чакал Валентин. Действието се развива на самотен красив плаж в Гърция, а сватбата е като по филмите. Младоженците сами организирали тържеството, като освен с логистиката се заели и с изработването на поканите и другите подробности за празника. Сватбата била в тесен кръг от около 70 души, а всички, дори младоженците, били настанени в бунгалата на къмпинга. 

Румен Овчаров отведе дъщеря си до олтара.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ
Румен Овчаров отведе дъщеря си до олтара. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ
 
Теодора и Валентин се ожениха на гръцки остров.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Теодора и Валентин се ожениха на гръцки остров. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Деси Цонева бременна и с рокля назаем, но все така красива

На 6 юли Деси Цонева прибави към името си нова фамилия - Стефанов. “Някак вече съм си официално негова, макар в медийните среди да си оставам Цонева”, казва дни след сватбата си тя пред “24 часа” и допълва, че умишлено не е с окончание “а” в края на новата фамилия. Жребий решил дали да добави с тире фамилното име на съпруга си, или да го приеме вместо Цонева. Написала двете имена на листчета, а съпругът ѝ изтеглил това със Стефанов. За сватбеното тържество Деси Цонева бе заложила на стилна и красива рокля, която се оказа назаем от приятелката ѝ Глория Петкова. Малко след сключването на брака Стефанови се увеличи и с още един член - малката Бианка-Димана. 

Деси Цонева със съпруга си
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Деси Цонева със съпруга си СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Софи Маринова се омъжи за Гринго, разведоха се и сега пак са заедно

С халки с черни диаманти Софи Маринова мина под венчило с любимия си Тодор Давидов - Гринго. Те подписаха на 5 февруари, а на 24 март организираха пищно тържество със стотици гости. Кумове им бяха колежката на Софи - Преслава, и нейният приятел Павел. Само 3 месеца след сватбата обаче (в края на юни) изненадващо попфолк певицата и съпругът ѝ се разведоха. Все пак се оказа, че това не е краят. На 15 август Маринова публикува снимка с вече бившия си съпруг и написа: “Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се”, и помоли медиите да я оставят на спокойствие. Преди дни двамата заедно отпразнуваха рождения ден на ромската перла в Дубай. 

Софи Маринова и Гринго с кумовете си - Преслава и Павел
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ПРЕСЛАВА В ИНСТАГРАМ
Софи Маринова и Гринго с кумовете си - Преслава и Павел СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ПРЕСЛАВА В ИНСТАГРАМ

Калин Сърменов ожени дъщеря си

В приказна бяла рокля, подчертаваща идеалното ѝ тяло, и брилянт на ръката си дъщерята на Калин Сърменов - Дария, се омъжи за любимия си Александър Илиев. На 8 юли ги венча лично Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний в 200-годишната черква в кв. “Василико” на Царево. Дария запази фамилията на баща си и добави към нея тази на любимия си. Така вече е Сърменова-Илиева.

Дъщерята на директора на Сатиричния театър и известен актьор Калин Сърменов и синът на икономиста Петкан Илиев събраха 320 гости в курорта Лозенец, а след това заминаха на сватбено пътешествие до Нова Зеландия и Япония, където булката е правила магистратура. 

Дъщерята и зетят на Калин Сърменов - Дария и Александър 
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДАРИЯ СИМЕОНОВА В ИНСТАГРАМ
Дъщерята и зетят на Калин Сърменов - Дария и Александър СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДАРИЯ СИМЕОНОВА В ИНСТАГРАМ

Цеци Красимирова се ожени в дворец

Ансамбъл “Българе”, Тримата тенори и Преслава бяха сред изпълнителите на пищното сватбено тържество на Цеци Красимирова и американския милионер с руски произход Майкъл Струмейтис. Но сватба е много скромна дума за пищното приказно събитие, което те направиха в старинен замък в каталунския курорт Сиджис през май. Всички над 300 гости от цял свят носеха бели панделки на ръцете си с имената на младоженците, като присъстващите бяха облечени с изискани бални тоалети. С два тира бяха докарани от Холандия розите, които украсиха целия замък. Красиви букети бяха поставени и на масите със златни прибори. Появата на Цеци Красимирова пред гостите бе повече от зрелищна. На централния балкон на замъка две балерини танцуваха под звуците на класическа музика. Вратите към балкона бяха отворени от двама млади мъже и булката пристъпи царствено напред под звуците на операта “Турандот” на Пучини. В този момент десетки бели гълъби полетяха над главата ѝ и заваляха конфети. Под бурните аплодисменти на гостите тя вдигна тост, а през това време звучеше прочутата “Наздравица” от “Травиата” на Верди.

Цеци бе с пищна бяла рокля, цялата с пера, и с огромен шлейф. Младоженецът Майкъл Струмейтис бе с костюм, специално направен за него от Том Форд. Сватбената церемония се водеше на английски и български. 

Цеци Красимирова се омъжи в дворец 
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА В ИНСТАГРАМ
Цеци Красимирова се омъжи в дворец СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА В ИНСТАГРАМ

Зорница София и любимият ѝ си казаха “да” върху мустанги

Режисьорката на филма “Воевода” Зорница София Попганчева се омъжи за любимия си Петър сред мустангите на ранчо “Ел Пасо” в края на октомври. Вместо в ритуална зала двойката застана до старо дърво с оброчище. “Взехме се с Петър за точно 3 минути. Духът на мястото, дъбът, четирите планини - Рила, Стара планина, Витоша и Плана, които хранят очите ми в периодите между снимки и репетиции - заради тях тук динамично си почивам”, разказва тя след щастливото събитие. Това обаче не е всичко - свещеникът, който венчава младото семейство, стои прав върху мустанг. Майката на булката била облечена в традиционна народна носия, а накрая последните останали гости си приготвили месо на стар воденичен камък. 

Зорница София и любимият й избраха да се оженят сред мустанги.
СНИМКА: АРХИВ
Зорница София и любимият й избраха да се оженят сред мустанги. СНИМКА: АРХИВ

Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров си спретнаха гръцка сватба

Актьорите Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров се ожениха в Гърция това лято. Вестта за щастливото събитие обяви лично булката в социалните мрежи. Тя и внукът на оперната легенда Николай Гяуров имат дългогодишна връзка, а през 2016 г. станаха родители на момченцето Филип. 

Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров се ожениха в Гърция  това лято.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЙОАННА ТЕМЕЛКОВА В ИНСТАГРАМ
Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров се ожениха в Гърция това лято. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЙОАННА ТЕМЕЛКОВА В ИНСТАГРАМ

Джулия Бочева се омъжи с букет от люти чушки

С тема “Люти чушки” Джулия Бочева и любимият ѝ Галин Рангелов се ожениха това лято. Тъй като младоженците обожават люти чушки и не сядат без тях на масата, избират точно тях за тема на тържеството си. По идея на булката даже букетът ѝ бил от люти чушлета и съжалявала, че не го запазила за себе си. Сватбеният им ден бил на 11 август, а само 5 месеца по-рано - на 11 март, било и предложението за брак. 

Букетът на Джулия Бочева бил от люти чушки.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Букетът на Джулия Бочева бил от люти чушки. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Внучката на Тодор Колев се омъжи на Острова

Теодора Кулева - внучката на легендарния актьор Тодор Колев, също мина под венчило тази година. Тя се омъжи за приятеля си Джоузеф Гуд, а новината съобщи младоженецът на 24 януари със снимка в профила си във фейсбук. Кулева нашумя в България с ролята си в медицинския сериал “Откраднат живот” по Нова тв но любовта я отведе в Англия.

Мис България 2012 Габриела Василева се омъжи в Италия

“Сега започва каменистият път... Лека стъпка, Габи и Георги.” Това написа в профила си във фейсбук Любен Дилов-син под снимка на Мис България 2012 Габриела Василева и Георги Захариев. Така той обяви новината, че красавицата и момъкът от партия “Движение Гергьовден” са се оженили. Двамата застанаха пред олтара в Италия на 25 август, а сред гостите бил Любен Дилов, който бе сред първите, обявили новината. 

Любен Дилов оповести новината за сватбата на Габриела Василева и Георги Захариев.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН ВЪВ ФЕЙСБУК
Любен Дилов оповести новината за сватбата на Габриела Василева и Георги Захариев. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН ВЪВ ФЕЙСБУК

Митака от “София - ден и нощ” и фолкпевицата Джулия вдигнаха скромна, но стилна сватба

В бяла прилепнала рокля с дантели в цвят екрю красивата фолкпевица Джулия се омъжи за актьора, а отскоро и певец Кристиан Кирилов. Зрителите на Нова тв го познават повече като Митко от сериала “София ден и нощ”. Двамата си казаха “да” пред 120 гости със стилна сватба на 29 септември. Джулия и Кристиан подписаха граждански брак през юли, но избраха за сватбеното си тържество 29 септември неслучайно. 4 месеца по-рано - на 29 май, младоженецът изненада любимата си с годежен пръстен и нестандартно предложение за брак, инсценирайки полицейска проверка, която завършила с падане на коляно и красив годежен пръстен. 

Джулия и Кристиан в сватбения си ден
СНИМКА: ПЛАНЕТА ТВ
Джулия и Кристиан в сватбения си ден СНИМКА: ПЛАНЕТА ТВ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X