Напишете дума/думи за търсене

Любовните грешки на зодиите

Всички искат да имат щастливи и стабилни отношения, но са склонни да забравят, че за танго са нужни двама. Ако искате смислена връзка, трябва да се изправите пред недостатъците си и да работите за промяната им.

Всеки зодиакален знак притежава някои специфични отрицателни характеристики, които заплашват да отровят отношенията му с любимите хора. Тези черти и поведения, макар и незначителни първоначално, може бавно да отровят най-силните връзки с течение на времето.
Кои са те?

Овен
Оставяте гневът ви да ви контролира

Овенът може да отрови връзката си, като се ядосва непрекъснато. Ако този знак трябва да бъде обвинени в един от седемте гряха, това определено ще бъде гняв. През повечето време гневът го вади от равновесие и той е склонен да забравя, че думите, които са казани веднъж, не може да бъдат върнати обратно. Когато Овенът е ядосан, той казва каквото му дойде наум, без да мисли за последствията.
Да се ??ядосваш е добре, но само в малки дози. Ако се поддавате на гнева си всеки път, когато изпитвате несъгласие, това ще отрови отношенията ви до степен, от която няма връщане. Спрете да се чувствате ядосани през цялото време и отделете момент за размисъл. Ако влизате в битката с бистра глава и спокойно поведение, ще видите, че е по-лесно да се подреди всичко.

Телец
Злопаметни сте
Телецът може да отрови отношенията си, като не позволява на злопаметността да го напусне. Най-големият недостатък на хората, принадлежащи към този зодиакален знак, е, че те са склонни да помнят обиди, сякаш животът им зависи от това. Ако нараните Телец, бъдете сигурни, че той никога няма да го забрави, нито ще ви позволи да го забравите. Въпреки че потискането на истинските емоции е грешно, това не означава, че постоянно трябва да натяквате на половинката си за нещата, които са ви накарали да се нацупите.
Тази година се опитайте да следвате мантрата „Прости и забрави“. Това може да ви се стори предизвикателно, но ако искате да имате стабилна и дълготрайна връзка, трябва да пуснете старите недоволства да си ходят. В противен случай те ще продължат да тровят любовта ви.

Близнаци

Никога не слушате
Близнаците може да отровят връзката си, като изобщо не чуват партньора си. Комуникацията е едно от най-важните неща, когато става дума за изграждане на силна връзка. За съжаление, хората, принадлежащи към зодиакалния знак Близнаци, са склонни да забравят това понякога. В щастлива връзка и двамата партньори трябва да бъдат чути, когато става дума за техните мнения и чувства. Но през повечето време Близнакът е склонен да говори само за себе си и своите проблеми.
Близнаците са склонни да завъртят света около тях. Те говорят повече, отколкото слушат, а понякога дори забравят факта, че човекът до тях се нуждае от някаква емоционална и психическа подкрепа. През 2020 г. се опитайте да слушате повече. Съсредоточете се върху нуждите на партньора си. Опитайте се да разберете какво се опитва да каже и се постарайте да го усещате по-добре. Не забравяйте, че понякога най-доброто нещо, което може да направите за някого, е просто да го слушате.

Рак

Взимате всичко твърде лично

Ракът може да отрови връзката си, като приема всичко твърде лично. Хората от този знак са известни като изключително чувствителни личности, със силен емоционален радар. Въпреки че през повечето време това служи като положителен момент в отношенията им, понякога това може да се окаже и напаст. Има тънка линия между чувствителността и свръхчувствителността и тази тънка линия може да повлияе силно на връзката ви.
Ако взимате дори най-незначителното нещо лично и му позволите да си играе с вашите емоции, тогава вашият партньор ще трябва да стъпва на пръсти покрай вас през цялото време. Той няма да може да говори свободно с вас и това постепенно ще създаде разстояние помежду ви. Уверете се, че не приемате всичко твърде навътре и се опитайте да бъдете психически по-силни. Това не само ще спаси връзката ви, но и ще накара партньора да ви уважава повече.

Лъв
Вие сте много доминиращи по природа

Лъвът може да отрови едни отношения заради изключително доминиращата си природа. Хората от тази зодия са склонни да властват и това може би е най-голямата причина, поради която връзките им не продължават дълго. Да бъдеш свиреп и да командваш, може да са привлекателни черти, но не и когато това кара партньора ти да се почувства задушен и недооценен. През повечето време искате всичко да става на вашето, без дори да помислите за любимия. Как бихте се почувствали, ако ситуацията е във ваш ущърб?
Поставяйте партньора си, ако не на първо място, то поне на същата позиция като вашата. Съсредоточете се върху това, от което се нуждае и иска от вас. Не е нужно да сте изтривалка или да жертвате изцяло щастието си, но ако искате щастлива и дългосрочна връзка, тогава е наложително да се отнасяте към любимия си като към своя равен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X