Напишете дума/думи за търсене

Любовните грешки на зодиите

Дева
Мислите, че сте най-умният човек в света

Девата може да отрови отношенията си, важнеейки, че е прекалено умна. Хората от тази зодия обичат да изтъкват, че знаят всичко, а това може да им изиграе лоша шега във връзката. По природа те са интелигентни и умни, но често не успяват да контролират егото си. Ако сте Дева, която чете това, тогава сте наясно, че е много трудно да вземете мненията на околните сериозно.
Ако постоянно омаловажавате партньора си, като не давате пукната пара за неговото мнение, вие тотално застрашавате отношенията си. Помнете, че вие не сте единственият умен човек в стаята и че вашият любим също може да ви научи на едно-две неща.

Везни

Вие бутилирате емоциите си

Везните може да отровят връзката си, бутилирайки чувствата си. Те обикновено са зрели индивиди, но са склонни да потискат чувствата си, когато изпаднат в негативни ситуации, и се преструват, че всичко е наред. Това не само отравя душевно мисълта им, но и държи партньора им напълно извън кръга.
Добре е, ако понякога нещата се объркат от време на време и не са перфектни постоянно. Потискането на чувствата ви по-скоро ще нанесе вреда, отколкото полза. Ако не кажете на партньора си какво се случва в ума ви, тогава как може да го подредите?

Скорпион

Казвате "не" през цялото време

Скорпионът може да отрови една връзка, като постоянно казва „не“ на всичко. Не става дума да се съгласявате с всичко, но да не се съгласявате с нищо, не е възхитителна черта. Този навик може да доведе до това негативно впечатление у партньора ви.
Трябва също да помислите за него и неговите чувства, преди категорично да откажете на дадено предложение. Ако партньорът ви иска да изпробвате нещо, това може би е така, защото това би могло да го направи щастлив. Дори и да не ви харесва да го правите, правете от време на време компромиси, за да му доставите радост.

Стрелец
Опитвате се да избягате от всяка връзка
Стрелецът може да види сметката на връзката си, като постоянно се чуди как да се измъкне от нея. Той винаги търси извинения, за да прекрати отношенията си, вместо да положи някакви усилия. Стрелците са склонни да се съсредоточават върху всички негативи в романтичните отношения и използват това като основа за раздяла.
Хората от този знак са оптимисти по природа, така че защо не опитате да сте оптимисти и по отношение на вашите връзки.

Козирог
Прекалено сте критични към всички и всичко

Козирозите могат да отровят връзката си с тяхната прекалена критичност. Те имат остър език и не се страхуват да го използват до степен, в която забравят как това би повлияло върху чувствата на партньора им. Те винаги съдят хората до тях за най-малката грешка и не разбират, че никой не е перфектен, включително и те самите.
Ако имате неоправдани очаквания от любимия си и го критикувате на всяка стъпка, няма да ви помогне да поддържате връзка. Така че спрете да бъдете толкова критични през цялото време и се научете да оценявате партньора си.

Водолей
Може да бъдете изключително резервирани и дистанцирани

Водолеят може да прецака връзката си, бидейки студен и далечен. Ако вашият партньор има проблем или търси някаква емоционална подкрепа, вашата дистанцирана природа може да се влоши ситуацията.
Имайте предвид, че всеки човек се нуждае от психическа подкрепа от време на време и като част от двойката вие трябва да сте там, за да осигурите това на любимия си.

Риби
Непрекъснато се оплаквате
Рибите може да придадат нерадостна нотка на връзката си, като се оплакват 24 часа в денонощие и 7 дни в седмицата и не приемат никакви решения. Може ли да си представите колко разстроен се чувства партньорът ви от вашето постоянно мрънкане?
Вместо да се фокусирате многократно върху негативното, опитайте се да се съсредоточите и върху светлата страна на ситуацията. Това ще ви помогне да намерите решения на проблемите си и ще се уверите, че любимият ви не се намира под натиск през цялото време.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X