Напишете дума/думи за търсене

Ако връзката не притежава тези 5 неща, няма да бъде успешна

В наши дни отношенията са толкова прославени в онлайн пространството, че всички масово твърдят, че връзката им е най-успешна. Идеята за перфектна връзка е различна за всеки човек, тъй като имаме различни ценности, когато става дума за романтика. Има обаче някои ключови качества, които помагат да се стигне до успешна връзка.

1. Имате график
Ако не живеете заедно, е твърде вероятно често да не сте свободни по едно и също време с партньора си за среща. И двамата трябва да сте на една и съща страница, когато става въпрос за това колко често да се виждате.
Животът често е натоварен, някои ангажименти се появяват изневиделица и графиците се променят.
Предсказуемостта може да ви помогне да създадете ритъм във връзката, удобен за вас и за любимия.

2. Вашите очаквания за комуникация са реалистични
Не може да работите на пълен работен ден, да влизате и излизате от поредната бизнес среща и да се очаква от вас незабавно да отговаряте на нечии съобщения. Наличието на здрава комуникация води до успешни отношения. Да имате здравословни очаквания за комуникация са изключително важни за адекватната връзка.

3. И двамата партньори може да функционират поотделно
Да си изключително зависим от партньора си и да не може да функционираш без него, не е нормално. Чудесно е да имате неговата подкрепа и да имате нужда от нея от време на време, но ако ви е трудно да направите каквото и да било без него, това е червен сигнал. В зряла възраст е важно да може да правите нещата сами и да се чувствате добре от това. Всеки има живот, който го държи зает, и невинаги можеда бъдем съсредоточени в нуждите на околните.

4. Имате доверие един в друг 
Ако не сте сигурни в отношенията си или винаги се съмнявате в партньора си, връзката ви не е здрава и няма да издържи. Трябва да установите доверие между двама ви. Трябва да се доверите на преценката си и да вярвате, че любимият няма да ви подведе. Помнете, че сериозната връзка не функционира дългосрочно без доверие.

5. Чувствате се комфортно да сте честни един с друг
Честността е едно от най-важните качества във всички успешни отношения, независимо дали говорим за романтични, служебни, роднински или приятелски. Трябва да споделяте това, което чувствате, дори и това да прави нещата неудобни на моменти. Ако нещо ви притеснява, говорете!

Всяка връзка може да се справи добре, ако има силна емоционална връзка, усилия и истинска отдаденост да помогнете на партньора си да се чувства сигурен и ценен. Всяка връзка изисква усилия. Ако и двамата сте готови да ги полагате, ще имате приказна любовна история и ще може да оцелеете като двойка.

Долу мъжете! Да живеят мъжете!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X