Напишете дума/думи за търсене

Симптоми на тялото, че връзката ни боледува

Няма как да не сте си говорили с приятелките си как ви се ще половинката да показва повече чувствата си, особено в началото на връзката. Но когато съвсем го подкара дистанцирано и вие се усещате като на гости в отношенията си, може би не е лошо да погледнете по-отблизо езика на тялото му. Той ще ви проговори най-добре.

Стиснати юмруци

Не защото е решил да се разправя физически с вас, не дай Боже. Това е несъзнателен знак, когато мъжът се готви за битка и е пълен с гняв. Той е на ръба да изригне, но се опитва да се въздържи. Следващия път, когато се препирате за това кой да измие чиниите, погледнете дискретно към дланите му.

Блуждаещи очи

Ако очите му блуждаят в пространството, гледайки всичко друго, но не и вас, докато се целувате, то със сигурност нещо в комуникацията ви не е както трябва. Ако не може да задържи вниманието си върху вас и целувката, това индикира за загуба на интерес от неговата страна към вашата любовна история.

Стегната челюст

Когато мъжът е под пара, има склонността да стиска зъби и да кани на танц мускулите на скулите си. Ако забележите, че все по-рядко виждате зъбите му, разтегнати в усмивка, за сметка на гневно стисната челюст, не е лошо да инициирате разговор за това какво го тревожи във вашите отношения.

Посока на погледа

Ако имате съмнения за верността на половинката си или искате да изкопчите някаква други истина, наблюдавайте посоката на погледа му. Ако мъжът гледа нагоре и наляво, докато ви отговаря, значи не му е чиста работата. Ако пък взорът му е насочен нагоре и надясно, може би се опитва да възстанови някой спомен.

Докосване на носа и ушите

Учените твърдят, че когато се опитваме да мамим и лъжем, ушите и носа ни започват да сърбят. Това е естественият отговор на тялото към внезапния приток на кръв в лицето ни. Ако мъжът до вас не страда от кожна алергия, следващото по-драстично почесване може да се окаже развят червен флаг за любовта ви.

Негледане в очите

Когато тялото на мъжа не е обърнато към вашето и постоянно ви показва неособено красивия си профил, ясно е, че нещо не е както трябва. Ако избягва да ви гледа в очите и непрекъснато сканира стаята, докато разговаря с вас, връзката ви е закуцукала по една или друга причина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X