Напишете дума/думи за търсене

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми и дискусия с водещи инвитро специалисти в "Токуда"

В навечерието на Дискусията за репродуктивно здраве, която ще се проведе в болница "Токуда" на 7 март, д-р Сашо Райков ще преглежда безвъзмездно двойки, които мечтаят за дете

10 двойки с репродуктивни проблеми ще имат възможност да бъдат консултирани безплатно от д-р Сашо Райков на 5 и 6 март.

Може да запишете час на тел. *5544 и 02/ 403 4000, както и на информация в болница "Токуда". При консултацията носете цялата си налична медицинска документация.

Ден преди празника на жената, на 7 март, събота, в болница "Токуда" ще се проведе отворена дискусия за репродуктивното здраве с д-р Мефтуне Шефкетова, ръководител на Центъра за асистирана репродукция, и д-р Сашо Райков, специалист по репродуктивно здраве. Събитието ще открие блогърът Антоанет Пепе.

Дискусията стартира в 10 часа в аулата на болница "Токуда" на 9 етаж и е с вход свободен. Програма на събитието:

Дискусия за репродуктивното здраве

с лектори д-р Мефтуне Шефкетова, д-р Сашо Райков и с участието на Антоанет Пепе

7 март 2020 г., 10 часа, Аула на "Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда", ет. 9

ВХОД СВОБОДЕН, без предварително записване

ПРОГРАМА

10.00 ч Откриване от блогъра Антоанет Пепе

10.15 ч Презентация на д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на болница "Токуда", на тема “Ин витро - срамно ли е да питаш?”

10.45 ч Почивка

11.00 ч Презентация на д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, на тема “Въведение в асистираната репродукция”

11.30 ч Въпроси и отговори със специалистите по репродуктивно здраве

За лекторите

Д-р Мефтуне Шефкетова, началник на Центъра за асистирана репродукция на "Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда"

Д-р Шефкетова има над 10-годишен опит в процедурите, спомагащи диагностицирането на инфертилитета при двойката - ултразвукова диагностика, хистеросалпингография, както и в хирургични дейности като хистероскопия, лапароскопия. Тя успешно прилага методи на лечение на репродуктивните проблеми като индукция на овулацията, интраутеринна инсеминация, стимулация за ин витро и ICSI оплождане. Притежава сертификат за диагностични лапароскопии; Медицинска педагогика; Интерактивен GCP за опитни изследвания.

Последвайте Центъра за асистирана репродукция в инстаграм на @shefketova_ivf и фейсбук на @shefketova

Д-р Сашо Райков, акушер-гинеколог, специалист по репродуктивна медицина, Център за Асистирана Репродукция, "Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда"

Д-р Райков е с 12-годишен опит в асистираната репродукция, придобит в едни от най-реномираните клиники в Испания - страната с най-много IVF цикли в Европа (140 хил.), и водеща в света в научно отношение откъм асистираната репродукция. Посветен е на изучаването и развитието на различни техники на асистирана репродукция, без да изостава от другите области на своята специалност.

Антоанет Пепе, блогър

Антоанет е майка на две дъщери и един от най-харесваните инфлуенсъри у нас. Младата блогърка се фокусира върху мода, лайфстайл и здравословен начин на живот. Подкрепя каузата за повече родени българчета и участва благотворително форума за репродуктивно здраве.

Научете повече за Антоанет в каналите ѝ:

Instagram  @antoinettepepe

Facebook  @antoinettepepe

Blog  http://www.letterstoa.com

X