Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете толкова си падат по пегинга

Най-вероятно сексуално по-любознателните от вас са срещали поне веднъж в живота си термина пегинг. Или пък направо са го изпитали на гърба си. Пардон, на някои други места.

Пегингът е сексуален акт, който се отнася само и единствено за хетеросексуалните мъже. При него партньорката на смелия господин прониква в ануса му с дилдо, закачено с колан за нейния таз.

Благодарение на образователната видеопоредица Bend Over Boyfriend („Наведи се, гадже“), стартирала през 1998 г., има повече дискусии и осъзнаване на стимулацията на простатата, повишаваща сексуалното удоволствие за мъжете.

През последното десетилетие се наблюдава 300% увеличение на броя на хетеросексуалните двойки, които използват ремъци с дилдо за анално проникване между жени и мъже.

Близо 20 процента от мъжете, които се идентифицират като тотално хетеросексуални, споделят, че имат поне един опит с анално проникване, осъществено от жена, с която са интимни.

Ако сте от любопитните двойки, които искат да разнообразят сексуалния си живот, но все още не са пуснали пегинга между чаршафите, ето няколко полезни съвета.

1. Намерете правилната сбруя и сексиграчка

Сбруята, или коланът, за който се закрепва дилдото, трябва да приляга плътно по тялото, без да се движи прекалено много, за да се насладите напълно на изживяването. За новобранците дилдото трябва да бъде сравнително малко и тънко с извит дизайн, предназначен за достигане до простатата на мъжа.

2. Запомнете: лубрикирането е от съществено значение
Използвайте щедро количество лубрикант и сложете отново, ако е необходимо. Влезте бавно и комуникирайте с партньора усещането от проникването. Половината забавление от пегинга е споделянето на опита с любимата.

3. Отпуснете се и се насладете

Много мъже споделят, че оргазмите, които изпитват по време на анално проникване, са най-добрите сексуални кулминации, които някога са спохождали. Двойките често казват, че едно от най-вълнуващите измерения на пегинга е смяната на доминиращите роли.

X