Напишете дума/думи за търсене

За и против връзката с жена Риби

Жените Риби са жестоко интуитивни и секси същества по природа. Те притежават осезаема креативност, пълни са със състрадание и приемане на околните с всичките им недостатъци. Това я прави перфектен партньор, нали? Е, с изключение на няколко досадни подробности.

1. Надушва лъжата от километри
Не се опитвайте да лъжете жена Риби, защото тя ще ви надуши на секундата. Тя е интуитивна и се доверява на интуицията си повече от всичко на света. Затова по-добре си признайте срамната истина, отколкото да шикалкавите. Няма да свърши добре за вас.

2. Тя е много емоционална
Ама наистина. Очите й постоянно са пълни с влага. Може да се разчувства от цъфнали вишни. Честно казано, това е малко досадно и вкарва мъжете в ступор, защото на всички ни е ясно, че момчетата се чувстват като в капан, ако жената до тях плаче или е на ръба на реването.

3. Обича да лентяйства
В природата й е да се излежава в леглото до обяд през почивните дни. Няма нещо, което тя обича повече от вечер на дивана с купичка паста и любим сериал. По-добро преживяване от нея от всеки нощен клуб.

4. Тя е изключително грижовна
Чак до досадност. Жената Риби изпитва необходимост да зададе на партньора си 21 въпроса, преди той да излезе от дома им. „Взе ли си ключовете?“, „А телефона?“, „Портфейлът у теб ли е?“, „Днес какво обядва?“, „Какво искаш за вечеря?“...

5. Не се страхува да си тръгне, ако не се отнасят правилно с нея
Жената Риби не харесва негативизма и със сигурност не се страхува да си тръгне от токсична връзка или приятелство. Няма да я видите да стои във връзка, пълна с драма и неуважение.

6. Тя е най-лошият си враг
Самосъжалението понякога се възползва от нея. Може да я намерите да седи сама в тъмна стая и да повтаря в захлас какво е могло да бъде или би трябвало е, или да съжалява за казаното от нея. Тя е най-големият си критик. Ако имате връзка с жена от тази зодия, напомняйте й от време на време колко е велика.

7. Има склонност да се губи в собствените си творчески мисли
Резултатът? Тя изглежда малко недостъпна. Създава представа за ледена и дистанцирана, но всъщност в повечето случаи дамите от тази зодия са мили и сладки. Стига да успеете да погледнете отвъд мрачния им екстериор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X