Напишете дума/думи за търсене

8 модни аксесоара, с които ще изглеждаме като кралици

Всяка жена има право да се чувства като на 18 години, но социалният й статус и нейната роля в живота се променят с възрастта. Тя може да стане шеф за чудо и приказ, грижовна майка, любяща съпруга, ръководител на проекти и прочее.
Детинските или тийнейджърски дрехи с течение на годините започват да изглеждат нелепо и неуместно. Затова е важно да инвестираме в стилни дрехи, които са направени така, че да подчертават най-добрите ни страни и да ни помогнат да изглеждаме млади и свежи.

Ако следвате тези 8 насоки, ще изглеждате като супермодел.

1. Качествени дънки

Дънките са много популярно нещо в гардероба на всяка модерна жена. Когато купувате дънки, важно е да основавате избора си спрямо тялото си, вместо да се опитвате да сте в крак с най-новите тенденции. Дънки с висока талия ще подчертаят вашия силует. Това е универсален избор, който повишава вашата женственост и привлича вниманието към извивките ви. За тези, които имат красиви крака, стреч дънките са чудесен избор. Класическите модели са чудесни за тези, които имат повече извивки.

2. Яке
Тази елегантна дреха е чудесен заместител на палтото или мантото. Има много опции, които едно яке може да предложи – откопчано копче, декорация на ръкавите или яката ... Най-важната препоръка - изберете класически тъмен цвят. Тъмносиньото изглежда перфектно, защото може да е в добра комбинация както с обикновена бяла тениска, така и с красиви дънки.

3. Аксесоари
Леките, практически безтегловни бижута могат да подчертаят вашия елегантен вкус и да не съсипят имиджа ви. Ако изберете правилно аксесоарите си, не само ще изглеждате по-млади, но и ще демонстрирате перфектното си чувство за стил.

4. Боти
Светът наистина харесва женските крака. Особено тези, които носят красиви обувки. Ботите са наистина добра тенденция. Мъдрият избор биха били тези, които подчертават естествената крива на глезена, но не покриват прасците. Някой елемент върху модела ще направи нещата още по-добри: дантела, цип, тук-там катарами.

5. Обувки на ток
Всяка жена заслужава да носи красиви обувки, а класическите обувки на ток са задължителни. Няма друг тип обувки, които да направят крака на жената по-елегантен и привлекателен от обувките с остър връх и тънък ток. Най-добре избирайте такива, направени от висококачествен матов материал с тъмен цвят. Такива чепици ще изглеждат страхотно с вечерна рокля, ще направят дънките да изглеждат по-стилни и може да сте сигурни, че ще накарат няколко глави да се обърнат.

6. Тениски
Може да носите черни, бели, сиви и светлорозови тениски без вулгарни снимки и надписи. Поканете в гардероба си обикновени тениски с малко кръгло деколте. Ако раменете ви са голи, те привличат твърде много внимание и подсказват за годинките ни.
Затова стойте далеч от потниците с тънки презрамки. За да подчертаете силуета, приберете тениската в дънките или полата.

7. Голям черен пуловер
Когато избирате по-голям размер пуловер, не прекалявайте, освен ако не искате да се превърнете в огромен буреносен облак. Черното е ласкателно и е класика. Комбинацията от торбест пуловер и пола по тялото ще създаде модерен образ за специален повод.

8. Безшевно бельо
Ако имате наистина добра фигура, но не носете тесни дънки, защото бельото ви се вижда или защото това прави дънките ви да изглеждат смачкани, вашето решение е безшевно бельо. Няма как някой да го види през панталоните или полата ви, ако изберете правилния цвят. Това е добър начин да акцентирате на определени части от тялото си и да не изглеждате вулгарно или нелепо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X