Напишете дума/думи за търсене

Защо мъжете се спасяват в тоалетната, когато стане напечено

Не всяко използване на тоалетната е свързано с нашите физиологични нужди. Тя може да е място, където да получим спокойствие и да се насладим на тишина.
Това е една от причините мъжете да прекарват средно 7 часа годишно в това мокро помещение.

Защо мъжете бягат от реалността в тоалетната?
Мъжете се крият там, за да останат насаме. Когато партньорът им мърмори, изисква нещо от него да направи или когато децата са твърде шумни, това е единственият сигурен начин те да се измъкнат от суматохата и да се насладят на уединение и покой.

Други причини, поради които мъжете се покриват в тоалетната, са желанието им да избягат от домакинските задължения или за да могат да ползват телефона си, без да ги смущават.

25% от господата споделят, че ако нямат възможността да се скрият в тоалетната, не знаят как биха могли да се справят с цялата тежест на живота.

23% от мъжете говорят за тоалетната като за „безопасно място“. И това не е просто убежище, а възможност да се скрие от другите, за да им е мирна главата. 14% от тях дори държат там различни неща за убиване на времето - като книги, списания и дори храна.

Жените също се крият
Ако сравним мъжете, избягали в банята, с жени, които правят същото, ще видим, че нежната половина често се крие там, за да си почине от децата. Дамите също се заключват там, ако са разстроени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X