Напишете дума/думи за търсене

Зодиите, които не понасят лъжите

Има зодиакални знаци, които не обичат да влизат в конфронтация и не им допада да чуват неприятни истини. Такива, които обичат да замитат всичко под килима, и да се придържат към благородните лъжи.

Има и такива, които въпреки бруталните факти, предпочитат да се сблъскат с грубостта на реалността, отколкото да ги излъжат в очите.

Козирог

Козирогът няма време за баламосване, затова избира честността и истината пред лъжите. Той изрича нелицеприятните факти с благ тон, за да смекчи удара от казаното. Противно на вярванията на много хора, Козирогът е много по-мил и нежен, отколкото хората му дават заслуги. Този знак има много любов в сърцето си и понякога му трудно да каже истината на любимите си, знаейки, че това ще ги нарани, но въпреки това го прави.

Лъв
Той предпочита да бъде честен, вместо да лъже. Лъвът е един от най-истинските зодиакални знаци, който винаги е автентично верен на себе си, така че да казва това, което вижда и чувства, че просто му идва отвътре.
Той вярва, че казването на истината на хората показва неговото уважение към тях и се надява околните да направят същото и за него.
Независимо дали ви харесва или не го прави, Лъвът винаги ще избере да бъде честен с вас.

Водолей
Той не е особено емоционален, нито е добър в показването на чувствата си, което му помага да бъде по-честен с хората. Вместо да се увлича в усещания си, той може да се придържа към фактите.
Водолеят може да се справи с истината далеч по-добре от другите зодиакални знаци. Той може да бъде много груб и суров, когато казва истината.

Овен
Този знак няма време да спасява чувствата ви. Той ще ви каже истината такава, каквато е. Докато Овенът има мек, сантиментален център, той също притежава външна черупка, която го улеснява да каже истината, без да му мигне окото. Овенът е безстрашен и не се страхува да влезе в спор.

Стрелец
Най-честният зодиакален знак. Той е брутално искрен, стигащ често до грубост и хапливост.
Стрелецът не само може да се справи с истината, чута от другите, но и той може да я извади наяве. Той смята, че честността е една от най-важните черти, които може да притежава един човек.

Клан - недоклан 

Скорпион
Скорпионът хем иска да нарича нещата с истинските им имена, хем иска хората да го харесват. С две думи, ако това означава да поизмени малко истината, той ще го направи. В същото време Скорпионът иска да бъде възприеман от приятелите и близките си като личност, на която може да се разчита и която винаги ще им каже истината в лицето, независимо дали е трудна за преглъщане. Хората от тази зодия понякога са в конфликт с човека, когото искат да бъдат.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X