Напишете дума/думи за търсене

Българин създаде терапия, която рязко намалява теглото

Проф. Ангелов реши да помогне на жена си да се отърве от затлъстяването. Не очакваше, че това ще доведе до революция в борбата с наднорменото тегло.

Професионалните медицински списания нарекоха терапията „пионерско постижение в диетологията, а проф. Ангелов получи няколко престижни награди за своето научно откритие. Благодарение на действието на неговата 2 – етапна формула, дори хора с прекомерно и дългогодишно затлъстяване могат да отслабнат с около 12 килограма в рамките на 1 месец – ефективно, без гладуване и без упражнения.

Прелом в борбата със затлъстяването.

Диетите за отслабване изтощават здравето и енергията на човека, като при това водят до сериозни разходи. Освен това ефектите, обикновено, са минимални. Натуралната 2-етапна формула на проф. Ангелов е регистрирана под търговското наименование ФигураФикс и действа по различен начин. Не е необходимо да се лишавате от нищо, защото изгарянето на мазнините става автоматично. Както казва един от изследваните: „Отслабваш, лежейки пред телевизора!“, освен това терапията настройва метаболизма наново и трайно блокира йо – йо ефекта.

Как се стигна до откриването на формулата, която автоматично изгаря мазнините 24 часа в денонощието?

Проф. Ангелов: „Всеки трети човек в България е с наднормено тегло. То е причина за сериозна заплаха за здравето. Затлъстяването води до увеличение на риска за инсулт, атеросклероза, диабет, инфаркт и сериозни ставни дегенерации. Всичко това беше за мен просто суха статистика, докато собствената ми съпруга не изпадна в положение да не може да се справи с наднорменото тегло и постоянно да започва нова и нова диета. И всичко това безрезултатно.

Тогава се захванах със задълбочен анализ на механизмите, които отговарят за прекодиране на метаболизма и съединенията, които пряко участват в този процес. Така създадох 2-етапната формула за отслабване ФигураФикс. Веднага започнах тестове с колегите ми. Още по време на тестовете, ФигураФикс помогна на доброволците да свалят средно по 12 килограма в рамките на месец. Жена ми след като използва ФигураФикс само след седмица свали 5 килограма.

Резултатите от клиничните изследвания говорят сами за себе си.

Изследванията показаха над 74% ефективност. Благодарение на ФигураФикс, хората на възраст между 31 и 83 години, само в рамките на 28 дни отслабват средно с по 12 килограма – независимо от възрастта, продължителността и причините за затлъстяването. Тези хора само няколко часа след първото използване, започнаха да изчистват организма си от отровните отлагания и токсини, благодарение на което овладяха прекомерния апетит и започнаха етапа на интензивно отслабване. През следващите дни, доброволците напълно преодоляха пристъпите на глад. Но това не е всичко – нивата на лошия холестерол и захарта също намаляваха.„

Как действа Фигурафикс?

Първи етап на действие – Изчистване на организма. В тялото ни са натрупани до 15 килограма гниещи отлагания, а в кръвта има отровни токсини, които блокират изгарянето на мазнините. ФигураФикс първо ефикасно изчиства организма и започва етапа на автоматично изгаряне на мазнините.

Втори етап на действие – Автоматично изгаряне на мазнините. Формулата използва натурални вещества, които буквално разбиват мастните клетки. Благодарение на тях, след няколко дни ще започнете автоматично да изгаряте мазнините 24 часа в денонощието, дори по време насън. Освен това трайно ще блокирате появата на ефекта йо-йо.

ФигураФикс можете да поръчате на телефон: 0877 72 10 40 и на: https://biotica.bg/figurafix-za-otslabvane-i-styagane-na-kozhata или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + безплатна доставка /общо 42 лв./

2 бр. х 38 лв + безплатна доставка /общо 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + безплатна доставка / общо 105 лв./

X