Напишете дума/думи за търсене

5 зони, в които филърът "работи" най-добре

На снимката: В кабинета на д-р Кожухарова е Яна Средкова - Мисис ЕС 2019, Мисис България Свят 2019, вълшебник-кулинар и майка на три деца, веднага след поставяне на Вelotero Revive

Хиалуроновите пълнители си спечелиха заслужена слава на бързи и ефективни разкрасяващи и подмладяващи процедури. Тяхната сила е в това, че буквално за минути могат да направят промени относно някои дефекти, пред които времето или генетиката са ни оставили безпомощни. Кои са най-често третираните с филър зони може да отговорим с помощта на палитрата продукти на швейцарската марка Belotero и с консултацията на д-р Румяна Кожухарова от Хил клиник:

1. Плътните, сочни устни са лесно постижими с инжектирането на хиалуронов филър. Един добър пример за създаване на обемни устни е филърът Belotero Intense. Той е съставен от напречно свързана хиалуронова киселина, която с времето се е доказала като изключително добре поносима от широк кръг хора. Удължената трайност на корекцията ще задържи устните в желаната форма над 6 месеца.

2. Бръчиците тип "пачи крак", които се появяват в края на очите и са създадени от много усмивки, но с времето са задълбочават и състаряват лицето. Тяхното попълване с нежния Belotero Soft може да бъде много успешно. Гелът е продукт на съвременната CPM® технология и има чудесно вискозитетни свойства.

3. Назолабиални бръчки (тези, които свързват носа и устата), напречни бръчки по брадичката и марионетни бръчки (линията, която се врязва между ъгълчетата на устата и долната челюст) се повлияват отлично при поставяне на Belotero Balance. Филърът е особено стабилен, по-твърд, но и по-гъвкав, оптимално се интегрира в кожата.

4. Хлътналите бузи и скули, където сме загубили част от мазнината, определено създават усещане за уморено и старо лице. Поставяне на Belotero Volume често е перфектното решение на проблема.

5. Цялостно дехидратиране на лицето, вяла и отпусната кожа, множество фини бръчки. Какво да правим, ако проблемът е комплесен? Най-новият продукт на марката Вelotero Revive предлага дълбоко овлажняване, подмладяване и висока ефективност. Считат го за филър-skin booster благодарение на специалния му състав. Освен познатата на всички хиалуронова киселина Revive съдържа и известно количество глицерол.

Често обаче лицето няма само една конкретна проблемна зона, а нужда от съвкупно третиране, за да се получат оптимални резултати. Затова подходът на д-р Кожухарова е комплексен. През настоящия месец в Хил клиник специалното предложение е два филъра + подарък процедура с Вelotero Revive. Поставянето на тези три продукта - единият от които е подарък, представлява отличен план за тотално третиране на кожата на лицето, подмладяване и промяна, която жените 40+ желаят в началото на сезона. Резултатът ще е предефиниране на изгубени обеми, моделиране и възстановяване на чертите на лицето, подчертаване на естественото излъчване. За повече информация не се колебайте да се свържете с Хил клиник на 02 439 3131.

Научете повече на:

https://hillclinic.com/tsyalosten-plan-za-podmladyavane-na-litseto-s-podarak-belotero-rivajv/

X