Напишете дума/думи за търсене

6 тайни, които мъжете споделят на приятелите си, но не и на половинките си

Да, мъжете лъжат.

Да, мъжете казват на жените това, което мислят, че искат да чуят, защото нека си признаем, от дамите зависи размяната на ласки преди лягане. Жените казват, че искат мъжете до тях да са честни, но когато господата започнат да откровеничат, на нежните им половинки често не се харесват отговорите.

Кои неща мъжете споделят на приятелите си, но не и на любимите си?

1. Да, често става въпрос за секс. Мъжете обичат секса; мъжете харесват разнообразието. Мъжете харесват жени, които се радват на секса, които не се страхуват да експериментират между чаршафите и са активни партньори.

2. Мъжът е по-малко вероятно да се почувства романтичен, ако една жена прави живота му нещастен. Ако искате да се гушкате, не започвайте спор, скандал или кавга, че за пореден път е оставил тоалетната седалка вдигната или не е изхвърлил боклука.

3. Мъжете често са страстни за нещата, които жените мразят. Порасналите момчета твърдят, че не харесват анимационни филми, екшън филми, мотоциклети, футбол, огнестрелно оръжие, играта на карти, но да знаете, те често лъжат.

4. Мъжете рядко харесват дамските забавления. Предпочитат да изядат стъклена чаша, отколкото да гледат филм за Бриджит Джоунс.

5. Жените понякога имат студени ръце, крака, дупета и други части на тялото. Мъжете не са вашите лични нагреватели.

6. Когато жените казват, че искат да седнат и да говорят с половинките си, мъжете често чуват „аз съм ти ядосана“. Казвайки на господата, че търсим общуване по даден въпрос, често им изпраща сигнала, че искаме да поставим нещо на масата, което ни притеснява.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X