Напишете дума/думи за търсене

Детектор на какво сте според зодията

Всеки е изпитвал интуицията на гърба си. Шири се твърдението, че тя е по-присъща на жените, но това далеч не е така. Какви са различията в интуитивните сили на зодиите?

Какво е интуицията?

Интуицията е резюме на всички екстрасензорни способности. Това е способността да се знае без знание или разсъждение, без доказателства или физически контакт. Просто знаем.

Всеки зодиакален знак има различна интуитивна способност.

Овен: Енергиен сензор

Удивително е как първият знак от зодиакалния кръг усеща енергиите наоколо. През всеки от нас минава космическата енергия Чи. Когато чувстваме любов, омраза или желание, тази енергия вибрира с различна честота. Овенът е натурален емпат от много млада възраст. Повечето от хората от тази зодия намират тази сила за уязвимост. Тогава те започват да изграждат по-силен външен вид, опитвайки се да се защитят от разочарованията. Винаги усещат, когато се приближава опасност. Нещо в душата им припознава енергията, която идва към тях или към онези, които обичат.

Телец: Детектор за врагове

За Телеца, най-плодородния знак от всички, всичко се обяснява с любов или без любов. Със страст или без страст. Телецът има безкрайна жажда за обич и задоволство. Той обича да дава и получава радост и благословии и това е абсолютно инстинктивно. Следователно, когато другите се опитват да пробият "защитната стена", Телецът го усеща и инстинктивно се бори. Хората от тази зодия искат да споделят своето богатство, любов и тайни само с неколцина избраници. И винаги усещат, когато някой се опитва да наруши техните правила.

Близнаци: Четец на мисли

За този въздушен знак, подвластен на Меркурий, светът е безкрайно приключение, пълно с идеи, думи и мисли. Въздухът има способността да носи души и енергии оттук до най-отдалечените места. Близнаците като истинско дете на този земен знак, ръководени от Меркурий, имат уникална способност да "прочитат" другите без проблем. Те са хора, които без проблем четат мислите на околните.

Рак: Истински емпат

Зодията, която е управлявана от Луната, е предназначена да бъде интуитивна. Въпреки че често не го осъзнават, тяхната интуиция винаги им казва истината. Силно се вярва, че всички Раци осъзнават промяната в емоциите и сърдечните си нагласи благодарение на пеперудите в стомаха. Това чувство никога няма да ги разочарова, защото говорим за енергия. Думите може да подвеждат, но енергията никога!

Лъв: Сърдечен сензор

Лъвът може да бъде изключително активен, праволинеен и екстроверен, но има тайна част, която само малцина може да прочетат. Лъвът може да усети със сърцето си, когато някой се е предал, отказал се е от целите си и кой се чувства наистина благословен. Този зодиакален знак е известен с връзката си с Божествената сила. Затова Лъвът може да усети тази връзка и в други хора.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X