Напишете дума/думи за търсене

Детектор на какво сте според зодията

Всеки е изпитвал интуицията на гърба си. Шири се твърдението, че тя е по-присъща на жените, но това далеч не е така. Какви са различията в интуитивните сили на зодиите?

Какво е интуицията?

Интуицията е резюме на всички екстрасензорни способности. Това е способността да се знае без знание или разсъждение, без доказателства или физически контакт. Просто знаем.

Всеки зодиакален знак има различна интуитивна способност.

Овен: Енергиен сензор

Удивително е как първият знак от зодиакалния кръг усеща енергиите наоколо. През всеки от нас минава космическата енергия Чи. Когато чувстваме любов, омраза или желание, тази енергия вибрира с различна честота. Овенът е натурален емпат от много млада възраст. Повечето от хората от тази зодия намират тази сила за уязвимост. Тогава те започват да изграждат по-силен външен вид, опитвайки се да се защитят от разочарованията. Винаги усещат, когато се приближава опасност. Нещо в душата им припознава енергията, която идва към тях или към онези, които обичат.

Телец: Детектор за врагове

За Телеца, най-плодородния знак от всички, всичко се обяснява с любов или без любов. Със страст или без страст. Телецът има безкрайна жажда за обич и задоволство. Той обича да дава и получава радост и благословии и това е абсолютно инстинктивно. Следователно, когато другите се опитват да пробият "защитната стена", Телецът го усеща и инстинктивно се бори. Хората от тази зодия искат да споделят своето богатство, любов и тайни само с неколцина избраници. И винаги усещат, когато някой се опитва да наруши техните правила.

Близнаци: Четец на мисли

За този въздушен знак, подвластен на Меркурий, светът е безкрайно приключение, пълно с идеи, думи и мисли. Въздухът има способността да носи души и енергии оттук до най-отдалечените места. Близнаците като истинско дете на този земен знак, ръководени от Меркурий, имат уникална способност да "прочитат" другите без проблем. Те са хора, които без проблем четат мислите на околните.

Рак: Истински емпат

Зодията, която е управлявана от Луната, е предназначена да бъде интуитивна. Въпреки че често не го осъзнават, тяхната интуиция винаги им казва истината. Силно се вярва, че всички Раци осъзнават промяната в емоциите и сърдечните си нагласи благодарение на пеперудите в стомаха. Това чувство никога няма да ги разочарова, защото говорим за енергия. Думите може да подвеждат, но енергията никога!

Лъв: Сърдечен сензор

Лъвът може да бъде изключително активен, праволинеен и екстроверен, но има тайна част, която само малцина може да прочетат. Лъвът може да усети със сърцето си, когато някой се е предал, отказал се е от целите си и кой се чувства наистина благословен. Този зодиакален знак е известен с връзката си с Божествената сила. Затова Лъвът може да усети тази връзка и в други хора.

Дева: Детектор на здравето

Хората от тази зодия имат способността да усещат, когато нещо не е наред около тях. Те може да подушат наближаващия проблем, преди дори да го осъзнаят. Тяхната интуиция работи като високотехнологичен компютър, който анализира фактите всяка секунда. Щом се появи проблем, той изскача в ума им като предупредителен прозорец, който за съжаление предизвиква у тях безпокойство. Освен това те може да усетят енергията във всички живи същества и колко е здрав всеки около тя. Ето затова те стават толкова велики лекари, ветеринарни лекари и медицински сестри. Те просто знаят кога нещо не е наред.

Везни: Създател на мира

За Везните всичко е енергия, която тече. Дори още от най-ранна възраст те усещат какво се случва около тях, осъзнавайки, че съществуването има по-голям замисъл, по-добре от всеки около тях. Освен това, когато нещо нарушава баланса на природата, те са първите, които го усещат. За Везните е важно да има мир и спокойствие около тях. Това са неговите лекарства за душата.

Скорпион: Ловец на тайни

Не може да скриете тайни от Скорпионите. Те имат "естествен детектор на лъжата" вътре в тях, който се включва всеки път, когато се опитвате да ги забаламосате. Хората от тази зодия може да усети кога може да извлече от една ситуация приказни девиденти. Когато усетят, че дадена възможност е идеална за тях, те я преследват с решителност и сила.

Стрелец: Сензор на мъдростта

Стрелецът е благословен по рождение с отворено съзнание, което ги учи на мъдрост още от ранна възраст. Ето защо хората от тази зодия са инстинктивно привлечени от учителите, добри и лоши, за да ги насочат към тайните на този свят. Докато растат, те се научават да откриват истината и да следват най-мъдрите, въпреки че никога не спират да търсят по-интересни или привлекателни форми на знание.

Козирог: Детектор на властта

Истинският Козирог е дете на Сатурн, древния Бог на времето. Козирозите знаят как да изпъкват в обществото и да придобиват статут на власт. Тези невероятни хора имат способността да усетят кои са силните и могъщи хора около тях. Те може да подушат енергията и да си поставят по-високи цели. Въпреки че работят усилено и заслужават това, което получават, една от тайните за успеха им е, че те привличат хора с политическа и финансова власт. След като осъзнаят колко велики са Козирозите, тези могъщи хора ще им дадат възможност да се издигнат и да постигнат величие.

Водолей: Реалистът

Едни от най-интуитивните хора са Водолеите. Както стана ясно, енергията Чи преминава през всички живи и неживи същества. Всичко, което правим, има въздействие, което се предава с енергията Чи . Следователно космическата матрица винаги се променя, винаги повлияна от нашите действия. Водолеят е този, който естествено може да се справи с всички промени в тази матрица. Той е наясно какво се случва в глобален план.

Риби: Духовен сензор

Рибите са родени медиуми. Тези хора може да усетят духовната активност още от най-ранна възраст и да разберат въздействието й върху тях. Макар и по-късно в живота им тази духовна дейност да се проявява най-вече в техните мечти, те може да се научат да "виждат" духовете всеки път, когато искат. Веднъж наумени, Рибите дори може дори да взаимодействат с нечовешки духове като елфи и ангели. Представителите на тази зодия са живи духовни пътеводни светлини. Светлината на душите им може да помогне на много духове да си намерят пътя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X