Напишете дума/думи за търсене

Детска количка ZIZITO FEEBY - безопасна модулна количка с опция за возене на близнаци

Интелигентното пазаруване за бебето и малкото дете несъмнено е сред основните приоритет на родителите през XXI век. Какво обаче имаме предвид, казвайки “интелигентно”?

Интелигентните покупки са с високо качество, но не са необосновано скъпи. Те са с оптимален дизайн и са лесни за поддръжка, но не са нестабилни или опасни за здравето. Те са многофункционални, без да са твърде обемни, и стабилни, без да са твърде тежки.

Детската количка FEEBY на ZIZITO Швейцария събира в себе си всички характеристики на интелигентния продукт. Именно нея ви представяме днес като непосредствен отговор на съвременния стремеж на родителите да бъдат перфектни - защото вярваме, че перфекционизмът е здравословен тогава, когато става въпрос за качество, стил и безопасност.

Безопасност без компромис

Техническите характеристики на ZIZITO FEEBY са проектирани и комбинирани така, че да предоставят най-високо ниво на сигурност според всички европейски и световни стандарти. Те включват:

- Издръжлива алуминиева рамка, способна да издържи на возене както през градски, така и през тежки и неблагоприятни терени.

- Стабилен предпазен борд, създаден, за да ограничава придвижването на бебето извън количката без родителски контрол.

- Сигурен 5-точков предпазен колан с регулируеми позиции, подходящ за деца с различна височина и телосложение.

- Едноточково блокиране на задните колела за стабилно статично положение дори и при наклонени повърхности.

- Заключване на предните колела за по-стабилно возене в права линия и по-лесно управление при минаване през рампи и бордюри.

- Сенник с визьор от водонепропусклив текстил за пълноценно наблюдение от страната на родителя.

Количката ZIZITO FEEBY е подходяща за бебета и малки деца на възраст над 6 месеца и с тегло до 15 кг. Спазването на препоръчителната възраст и тегло са абсолютно задължителни за гарантиране пълната функционалност и сигурното возене на вашето дете.

Лекота и манервеност

Количката за бебета и малки деца ZIZITO FEEBY е с нетно тегло от 6.8 кг и размери от 49 x 66 x 100 см в разгънато положение. За опитното око това са мерки, индикиращи повече от оптимална лекота, компактност и маневреност.

Добрите новини - тази лекота не идва за сметка на здравината, а мобилната компактност е допълнена от кука за застопоряване в сгънато положение. Така ZIZITO FEEBY гарантира не само приятно возене, а и безпроблемно съхранение дори и в домове с ограничено пространство.

Лесна поддръжка

ZIZITO FEEBY предполага минимални грижи за външния вид и хигиената, които могат да се извършват от всеки - лесно, бързо и без никаква специална подготовка. Елементите на количката, които следва да поддържате са:

- Алуминиевата рамка, неподдаваща се на корозия, която може да бъде изплаквана с течаща вода или почиствана с помощта на парцал или мокра кърпа.

- Меката текстилна подложка, която може лесно да се сваля и пере в пералня на температура от 30 градуса.

- Колелата от полиуретан, които могат да се измиват както докато са върху количката, така и след като се демонтират.

На допълнително почистване подлежи и предпазната дръжка от кожа, която се слага и премахва само с едно движение.

Гъвкавост и опция “удвояване”

ZIZITO FEEBY е модел, позволяващ бързо модулно съединяване на две колички в една. Резултатът - разглобяема количка за близнаци, която може да използвате в единичен или двоен вариант - според нуждите си и според конкретната ситуация.

Защото безопасността не е лукс, а първостепенна необходимост; защото адаптивността не е екстра, а условие за добро качество на живот; защото швейцарското качество не е абстрактно понятие, а сертификат за безопасност от SGS Швейцария, с номер GZHL1910042773IP.

Екипът на Зизито остава насреща, за да обслужи всички ваши въпроси и колебания, както и да отговори на запитвания от индивидуални и корпоративни клиенти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X