Напишете дума/думи за търсене

Селфитата влият ето така върху връзките

Преди да публикувате поредното очарователно селфи в профила си в социалните мрежи или в някое от любимите си приложения за запознанства като Tinder, Bumble, Hinge, прочетете това.

Психолозите твърдят, че различните видове селфита влияят върху начина, по който околните ни виждат и възприемат. С две думи, автопортретът може да попречи или да помогне на едно запознанство, което току-виж довело и до любов.

Как селфитата помагат да намерите любов

- 91 процента от необвързаните имат селфи в профила си за запознанства.
- 86 процента от необвързаните са по-склонни да изпращат съобщения на някого, който има селфи в профила си в приложението за запознанства.
- 73 процента от необвързаните вярват, че селфитата могат да бъдат чудесни начални разговори.
- 60 процента от необвързаните вярват, че селфи в нечий профил за запознанства показва, че притежателят му е уверен в себе си.
- 51 процента от необвързаните не използват филтри, вярвайки, че собственото им лице е достатъчно силно само по себе си, за да привлече интерес.
- 53 процента от необвързаните правят от 2 до 5 снимки, за да получат перфектното селфи.

В допълнение към разкриването на всички тези факти, които правят селфитата перфектни за използване в профили за запознанства, определено има някои грехове, които хората правят, когато се самоснимат, които биха могли да ви прогонят в категорията „необвързани до безкрай“.

Как селфитата намаляват шансовете за намиране на любов

- 67 процента от необвързаните са направили селфи в банята.
Най-голямото любовно самоубийство (26 процента) са патешките устни, последвани от ниско качество на изображението и разхвърляна стая на заден план.

Има приблизително един милион други места, където може да направите снимка, която няма да накара потенциалните партньори да почувстват внезапна нужда да си измият ръцете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X