Напишете дума/думи за търсене

За осми път „Тази Коледа чудесата правите Вие“ в подкрепа на деца и семейства в риск

2020 година подложи на изпитание всички нас като хора и като общество. Наложи се да пренаредим приоритетите си, да променим ежедневието си, да станем по-гъвкави и адаптивни. 2020 година беше трудна за всички, но особено за децата и семействата в риск от бедност и социално изключване.

Този декември, повече от всякога, ние от фондация “За Нашите Деца” сме до децата и семействата, които имат нужда от нашата подкрепа - социална, психологическа, материална. За да им помогнем обаче, имаме нужда от Вас - нашите променотворци. Включете се в осмото издание на "Тази Коледа чудесата правите Вие" и нека заедно с вас и вашите колеги, в края на една от най-трудните години, вдъхнем надежда на стотици деца и семейства, че не са сами!

Набраните средства от всяко издание инвестираме в подкрепа на деца и семейства в риск чрез нашите центрове в София и Пловдив. Благодарение на участниците в миналогодишната кампания набрахме над 50 000 лв, с които подкрепихме близо 40 деца с увреждания, спасихме 18 бебета от изоставяне, помогнахме на 30 деца да живеят в любящи приемни семейства и дарихме ежедневна грижа за най-малките в нашата Детска къща.

От днес до Коледа всички компании и техните екипи могат да се присъединят към чудесата, които сътворяваме като изберат една от 12 инициативи, предложени в сайта на кампанията www.yourmiracles.eu. За повече добрини за децата в нужда и истинско вдъхновение дори от дистанция, 4 от тях могат да бъдат реализирани изцяло онлайн. Така екипите ще могат да се забавляват, докато помагат, както и да бъдат по-близо, макар и физически далеч.

Станете част от “Тази Коледа чудесата правите Вие” на http://yourmiracles.eu/ и бъдете част от магията на Коледата, която променя съдби!

Изберете си забавна инициатива и се включете на email [email protected] или на телефон 0882 515 527, за да осигурим заедно щастлив и сигурен живот в семейство за всяко дете в България, не само по Коледа, а през всеки ден от годината!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X