Напишете дума/думи за търсене

Силвия Лулчева: „Аз съм един непораснал човек“ (аудио)

Силвия Лулчева

В новия епизод на нашия подкаст „24 часа от живота“ гостува Силвия Лулчева. „Рошава, забързана, отворила поне 60 прозорчета на десктопа, всичко е важно, всичко е за сега. Искам го бързо, мога го докрай, аз съм 24/7 и нямам умора. Един непораснал човек – това е индианското ми име“ – така описва себе си в подкаста популярната ни актриса.

Слушайте разговора с нея на всяка от платформите, които са ви удобни:

soundcloud https://soundcloud.com/24chasa

spotify
https://open.spotify.com/show/5PNC52dJM1q9HGN2qny2MV?si=MBlGxd12T6-9oBmIEumOzg

apple podcast
https://podcasts.apple.com/bg/podcast/24-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-podcast/id1554317740

google podcast

https://podcasts.google.com?feed=aHR0cHM6Ly9mZWVkcy5zb3VuZGNsb3VkLmNvbS91c2Vycy9zb3VuZGNsb3VkOnVzZXJzOjk0ODM5MTk3Mi9zb3VuZHMucnNz

Pocket Casts

https://pca.st/podcast/f1f2e350-564b-0139-33bf-0acc26574db2

Overcast

https://overcast.fm/+qRnzGu1kQ

Deezer

https://deezer.page.link/pAV9RHNrTPBxG7bY9

Срещата с нея е по повод предстоящото издание на „24 часа“ и MILA.BG, което събира историите на успели и силни български жени. То ще излезе в края на април под името „Жените, които променят“.

Както вече писахме, въпросите във всички интервюта на изданието са зададени от осем млади момичета, които искат да научат повече за успеха и щастливото живеене.

СНИМКА: 
САТИРИЧЕН ТЕАТЪР
СНИМКА: САТИРИЧЕН ТЕАТЪР
На техния въпрос „Какви съвети бихте дала на своето 20-годишно „аз“?“ Силвия Лулчева отговаря: „Бъдете любопитни, грешете смело, имате време да се поправите. Господ е толкова умен, че винаги дава шанс за дузпи. А дузпи – колкото искаш – мачът сега започва. Играйте го смело, не се страхувайте да показвате онези части от тялото си, за които си мислите, че не са съвършени. А те са уникални, никой друг ги няма. И бъдете любопитни. Търсете отговори – има поне три. Както на тестовете, които решавате в училище. Приемайте, разбирайте, прощавайте, грешете смело, благодарете и се извинявайте. И бъдете едни чисти, спретнати, ухаещи божествено момичета, които могат да благодарят на поне три европейски езика.“

Цялото интервю може да чуете днес на сайта ни www.24chasa.bg и да прочетете в предстоящото луксозно издание “Жените, които променят”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X