Напишете дума/думи за търсене

Сайтове за различни типове връзка за хора над 40

За хората над 40 години намирането на любов или дори уговарянето на среща може да ги накара да се почувстват като лутащи се в лабиринт със завързани очи. Срещите след 40-те са трудни, тъй като към тази възраст животът ви е по-улегнал и имате рутина и начин на съществуване, с които сте свикнали.

Правенето на нови неща през 40-те години не идва толкова лесно, колкото през по-младите години. Запознанствата могат да бъдат скучна работа и изглежда, че не са останали достатъчно читави необвързани хора.
Вие сте на възраст, в която знаете кои сте, допуснали сте всички грешки в любовта през 20-те и 30-те години и сега сте готови за по-смислена връзка от всякога.

Докато навлизате в този етап от живота си, вече не е безопасно да приемате, че всеки, когото срещнете, е неженен и търси любов. Ето защо онлайн запознанствата могат да бъдат най-безопасният начин за избягване на всякакви неподходящи срещи с някого, който е щастливо женен с деца.

Как да започнете с онлайн сайтове и приложения за запознанства?

Създайте достоверен профил, който не е предназначен да се продавате, а по-скоро разкрива вашата автентична самоличност.
Така може да намерите някого, който ви приема заради вас самите, а не някой, който има съвпадение с вас, защото сте използвали снимки от времето, когато сте били на 20.

Ако се притеснявате от опасност, която може да носи един непознат, карайте го по-полека. Не се срещайте лично, докато не сте провели няколко добри разговора и не се почувствате уверени, че кандидатите за сърцето са тези, които казват, че са. Може първо да проведете няколко телефонни или видеоразговори, за да се улесните.

Предлагаме ви категоризация на най-добрите и няколко от най-лошите сайтове и приложения за запознанства за хора над 40 години въз основа на това каква връзка търсите.

за сериозни връзки

1. Match.com

Според проучвания 58 процента от необвързаните хора в диапазона от 45 до 54 години използват Match.com, за да намерят любов. Абонаментите в сайта не са суперевтини, което вероятно държи по-младите и нетърсещи сериозна връзка извън платформата, което улеснява намирането на нещо смислено.
Отнема известно време, за да създадете профил и да отговорите на всички въпроси за себе си, което може да бъде досадно, но това означава, че вашите съвпадения се основават на повече лична информация, а не само на случаен подбор.

Алгоритъмът в сайта е написан така, че виждате само най-съвместимите д вас хора, така че не е чудно, че Match.com е известен с успеха си да помага на хората да намерят любов.

Снимки: Ketut Subiyanto, Elly Fairytale, Gustavo Fring, Mart Production, Pexels, cottonbro
Снимки: Ketut Subiyanto, Elly Fairytale, Gustavo Fring, Mart Production, Pexels, cottonbro

за намиране на по-либерални партньори

2. OkCupid

OkCupid е изключително приобщаваща платформа, която има по-либерално настроени потребители. С 22 опции за пол и 12 ориентации, това е чудесна услуга както за ЛГБТН +, така и за съюзници.

Той има подобна функция за плъзгане като Tinder, но с по-изчерпателни въпроси може да вземате по-информирани решения. С питания като „Смятате ли се за феминистка?“ сайтът отваря по-увлекателни дискусии между съвпаденията за политиката и социалната справедливост, което е чудесно за хора над 40 години, които знаят какво искат в живота и не са готови да правят компромиси.

за намиране на по-консервативни половинки

3. eHarmony

След като преминете през 80-те въпроса, които помагат за създаване на най-точния ви профил, подходящите за възрастта потенциални партньори на тази платформа са безкрайни.
Този сайт се гордее с предоставянето на съвместими съвпадения въз основа на пунктуалните профили.
Известно е, че eHarmony има по-консервативна клиентела и доскоро на платформата допускаше само хетеросексуални двойки. Все още се позволява на потребителите да избират само едно предпочитание по пол.

за хора, които правят първите си стъпки в онлайн запознанството

4. Сoffee Meets Bagel

Ако сте над 40 и просто искате да започнете да се срещате, но се чувствате уплашени от онлайн запознанствата, това са сайтът и приложението за вас.
Както подсказва името – кафе среща геврек, приложението е проектирано да създаде нестабилна, спокойна връзка, която може да се превърне в нещо повече. Започвате среща на кафе, но става добре, така че следващия път се виждате, за да хапнете гевреци.
Всеки ден по обяд сайтът изготвя ограничен избор от съвпадения въз основа на уникалния алгоритъм на приложението, доставен директно до вас по ваш избор. Това елиминира онези нежелани заявки за свързване.

за случайни запознанства, които могат да разцъфтят в нещо повече

5. Hinge

Hinge се превърна в популярно приложение сред милениумите през последните години като място за запознанства въз основа на външния вид и закачките без културата на свързване, предлагана в Tinder. Това е приятно място за хора, които искат да излизат и да се забавляват, но също така са отворени за дългосрочна връзка, ако намерят подходящия човек.
Приложението е напълно безплатно и ви позволява да изградите своя профил въз основа на серия от забавни подкани и предложения. Изпращате и получавате съобщения или харесвания въз основа на конкретните подкани от вашия профил, което означава, че Hinge
основно ви дава начален разговор.
Това е начин да влезете в онлайн играта на запознанствата без никакви очаквания.

за ориентирани към кариера необвързани 

6. Elite Singles

Срещите сред 40-годишна възраст са различни по редица причини, но една от тях може да се дължи на това, че на този етап от живота сте имали повече отношения с кариерата си, отколкото с друг човек. За щастие, има приложение и за това.
Elite Singles ви позволява да намерите работещи или пенсионирани професионалисти, които са ориентирани към кариера и са твърде амбициозни. В сайта има голямо предпочитание към потребители с бакалавърска или по-висока степен на образование и възможност да филтрирате по професия.

Така че, ако намирането на някой добре образован с впечатляваща кариера е важно за вас, това е вашият сайт. Този вид елитарност има своята цена, така че бъдете готови да плащате поне 20 долара на месец за абонамент.

за поддържане на отворени опции

7. Bumble

Тук жените правят първия ход, което е чудесно за дамите, които знаят какво искат, и за мъжете, които може да са малко срамежливи, когато става въпрос за онлайн запознанства. За еднополови двойки всеки от заинтересуваните може да изпрати първото съобщение.
Тук избирате предпочитаните възрастови предпочитания, така че да отговаряте за възрастовите групи, които виждате.
Няма дълги въпросници или сложни профили, а само снимки и невероятна биография. Съвпаденията изтичат в рамките на 24 часа, освен ако не бъде изпратено съобщение.
По отношение на интерфейса приложението не се различава от Tinder, но културата му е малко по-малко фокусирана върху свързването. Това не означава, че е и много сериозно. Определено е за хора, които искат да се забавляват.

за непринудени срещи и връзки

8. Tinder
Tinder направи онлайн запознанствата част от статуквото и определено трябва да му се отдаде известна заслуга за революционната му функция за плъзгане. Ако търсите непринудени връзки, срещи и секс за една нощ, Tinder може да е идеалното място за вас.

Безплатната версия на приложението работи с малко прекъсване, но ако откриете, че търсите неограничени опции, шанс да се върнете към някого, от когото, без да искате сте се измъкнали, или искате да видите кой ви е харесал, преди да го харесате, може закупете едно от първокласните нива на Tinder приложението.

за самотни родители

9. SingleParentMeet

Докато някои сайтове, включително eHarmony, ви позволяват да поставите отметка в квадратчето, което казва, че сте родител във вашия профил, ако търсите някой със споделен статут, този сайт може да е за вас.

Тук има разбирателство между необвързаните и никой няма да възприеме семейното ви положение като „багаж“. Това е чудесен начин за родители над 40 години да се свържат с „колеги” и може би дори да свържат семействата си някой ден.

Регистрацията е безплатна, но ще трябва да надстроите до премиум план от $ 14,99 на месец за всичко, което си заслужава в платформата.

за запознанства за над 50-годишни

10. Lumen

Много се случва между 40- и 50-годишна възраст, така че докато някои от приложенията в този списък може да са работили за вас преди 10 години, сега може да имате различни изисквания.

Lumen позволява само на потребители над 50-годишна възраст да се регистрират.
Откриващите съобщения трябва да са с дължина поне 50 знака, като се избягва натискът за измисляне как да се отговори на някого, когато всичко, което е казал, е „здравей“. Това прави някои разговори за интереси и по-дълбоки връзки.

Кои приложения и сайтове трябва да се избягват?

Plenty of fish (POF)

Имаше време, когато това беше най-популярният и плодотворен сайт за запознанства, но изглежда POF не е актуализиран от известно време.

Сайтът е пълен с неактивни профили от потребители, които отдавна са женени или са се отказали от онлайн запознанства. Но истинският проблем идва от количеството ботове и фалшиви профили в сайта.

Ако сте уверени в способността си да филтрирате тези потребители, на сайта има голяма общност от над 40-годиншни хора, но за $ 20 на месец, може да предпочетете да търсите любов на друго място.

Our Time
Това е сайт за хора над 50 години, който, въпреки че е собственост на Match.com, е далеч по-малко успешен от него. Отзивите в магазина на Apple сочат лошия дизайн на приложението, а в интернет е пълно с ужасни истории за индивиди, измамени и използвани от други потребители на Our Time.

Свързана статия: 6 начина, по които телефонът предупреждава за изневеря на половинката

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X