Напишете дума/думи за търсене

8-те закона на интернет любовта

Възможно ли е да намерите любов в интернет? Разбира се! Но преди да продължите с решителните действия, запознайте се с няколко препоръки, които ще ви помогнат да намерите подходящ партньор и няма да ви позволят да губите време.

1. Помислете с кого искате да бъдете. Ако желаете, може дори да направите списък с онези качества, които харесвате у хората и които са напълно неприемливи за вас. Това ще ви помогне на вашата целева аудитория и подсъзнателно ще изберете онези кандидати, с които бихте могли да изградите връзка.

2. Не лъжете. Ако предпочитате да прекарате уикенда у дома, не трябва да показвате снимки от партита, защото ще привлечете грешните ухажори. И имайте предвид, че снимката трябва да е актуална, а не от гимназията.

3. Напишете истината за себе си. Когато попълвате информацията за себе си, бъдете искрени. Никой не обича да го лъжат, особено от самото начало. Ако в живота сте спокоен и разумен човек, не се правете на развейпрах.

4. Ако някой ви харесва, веднага му пишете. Мнозина са нерешителни, стане ли дума да поемат инициативата, често поради страх от отхвърляне. Но какво губите, ако пишете първи? Абсолютно нищо, напротив, може само да го спечелите.

5. Не може да бъдете харесвани от всички. Всеки има своите вкусове и предпочитания, няма нужда да се опитвате да угодите на всеки един от потенциалните любовни интереси. Чувството за симпатия или антипатия към друг човек е съвсем нормално. В крайна сметка, не се нуждаете от одобрението на милиони, а само на един-единствен човек, нали?

6. Бъдете позитивни и не си правете илюзии. Ако сте харесали снимката на някого в мрежата и вече сте започнали да си представяте сватба, да измисляте имена на деца и пътувания в чужбина, тогава ще бъдете много разочаровани, ако това не се случи. Не бързайте. Всичко има своето време. Мислете за всяка среща като за ново и интересно преживяване.

7. Ако се интересувате от нещо - говорете за това. Не играйте ролята на шпионин. Ако искате да зададете въпрос - попитайте. Бъдете себе си, не се колебайте да изясните някакви непонятни моменти, не правете предположения.

8. Не забравяйте за сигурността. Регистрирайте се в проверени сайтове за запознанства, където има система за потвърждаване на профили. Не разпространявайте цялата информация за себе си на непознати наведнъж, срещайте се само на неутрална територия, докато не разберете с какъв човек си имате работа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X