Напишете дума/думи за търсене

Какво разкрива датата на раждане за съдбата ни

Вашият рожден ден може да разкрие много за личността ви и за съдбата, за която сте предназначени в този живот.

Всеки ден от месеца е подвластен на силата на числата. Въпреки че през повечето време нумерологията изисква подробни диаграми и сложни изчисления, датата на раждане може лесно да хвърли светлина върху нашата съдба.

Дата на раждане 


Нумерологията е била добре застъпена в Древна Гърция. Окултните и философските школи полагат много усилия за описване и определяне на силата на числата.

1-во число от всеки месец


Роден лидер

Родени сте с естествена способност да управлявате и да изразявате своята сила. Независимостта е много важна добродетел за вас. Вдишвате огъня на творчеството. От друга страна, егоцентризмът може да създаде проблеми във връзките ви.

2-ро число от всеки месец

Роден дипломат

Родени сте с емпатични способности. Балансът и интуицията са ключовете за щастлив живот. Искате да видите усмивки по лицата на всички и топлото ви сърце може лесно да бъде разбито от хора, които просто не ви разбират. Красотата, изкуството и музиката могат да ви помогнат да внесете баланс в живота си. Екипен играч сте.

3-то число от всеки месец

Роден ентусиаст

Искрата на творчеството гори в сърцето ви и светлината му грее в очите ви. Този Х-фактор привлича хора около вас, които наистина вярват, че има нещо специално във вашата аура. Тази харизма може да ви помогне във всички сфери на живота особено ако работата ви е свързана с публичност.

4-то число от всеки месец

Роден сте надежден

Изглежда, че хората са привлечени от способността ви да им давате надежда и сила. Много от околните зависят от вас и вашия характер, на който може да се разчита. Вие сте трудолюбив човек, но в същото време сте чувствителен. Внимавайте обаче с енергийните си нива, тъй като те лесно се изчерпват.

5-о число от всеки месец

Роден комуникатор

Вашите комуникативни умения изглеждат безценни. Всички около вас лесно се очароват от думите ви - това е талант, който всъщност може да култивирате в търговска степен. Използвайте комуникационните си умения, за да подобрите състоянието си - финансово, професионално или лично.

6-о число от всеки месец


Роден любим

Дори от малки имате склонност да търсите половинката си. Вие сте цели само когато я намерите. Ориентиран към отношенията човек сте със способността да създадете много добро семейство. По някакъв начин емпатично усещате вибрациите на любимия човек и знаете точно какво да правите.

7-о число от всеки месец


Роден визионер

Силно развита интуиция, съчетана с философска склонност и много остър ум. Вие наистина сте роден визионер. Вашите идеи могат да променят света. За съжаление, сте склонни да бъдете повлияни и „източени“ от околните. Следователно трябва да прекарвате повече време сами.

8-о число от всеки месец


Роден шеф

Силата, която е във вас, е забележителна. Ето защо трябва да изберете да работите сами, тъй като не се разбирате лесно с партньорите. Вероятно това се дължи на вашите проблеми с контрола, които са свързани със силата ви. Освен това имате страхотно усещане как да спечелите повече пари. Използвайте това заедно с власт и резултатите ще бъдат забележителни.

9-о число от всеки месец

Роден гений

Въпреки че невинаги е много очевидно, вие наистина сте роден гений. Вашите мъдри черти често ви тласкат да придобиете още повече опит, за да разширите още повече хоризонтите си. Има много пъти в живота ви, когато нещата мистериозно се объркват. Това е така, защото този живот, който живеете, има изключително кармично значение. Но вече знаете, че трябва да използвате мъдростта си.

10-о число от всеки месец

Променящ правилата

Независимо дали сте го осъзнали или не, вие сте родени да променяте правилата. Където и да се намирате, вашата аура постоянно променя всичко около вас, сякаш сте част от по-голям механизъм. Забелязали ли сте го? Родени сте да управлявате трудни ситуации и наистина сте способни да ръководите.

11-о число от всеки месец
 

Роден балансьор

Балансът е ключът към блаженството на вашата душа. Родени сте да откриете златното сечение при всяка възможна кавга или партньорство. Вашата интуитивна природа ви помага да намерите най-подходящите решения за всеки вид проблем. Родени сте с емпатичната способност, която може да усетите, когато нещата се объркат, по този начин лесно се наранявате. Опитайте да отделите малко време за собствена медитация.

12-о число от всеки месец

Роден катализатор

Притежавате невъобразими количества енергия, които, когато се използват по правилния начин,- наистина могат да променят живота на хората около вас. Изглежда тялото ви работи по различен начин от този на останалите. В резултат на това тази енергия може да ви направи наистина креативни, но ако сте в лошо настроение, може да станете наистина опасни.

13-о число от всеки месец

Роден победител

Енергията и решителността са двете ключови думи за вас. Наистина имате способността да постигнете почти всичко, доколкото можете, стига да намерите начин да комбинирате вашите разнообразни и противоречиви мечти и цели. Работите усилено, ако успеете да се съсредоточите върху целите си.

14-о число от всеки месец

Роден пътешественик

Изглежда, че кармичните течения са много мощни в този живот за вас. Вече сте забелязали, че нещата се променят лесно в живота ви и само за един ден може да стигнете до върха или да паднете в капан. Този поток от енергия е това, което наистина ви определя. Когато пътешествате, нещата стават вълшебни, сякаш сте родени да пътувате.

15-о число от всеки месец

Роден чаровник

Изглежда, че вашата аура притежава нещо наистина уникално, което хипнотизира другите и ги привлича към вас. Вашият личен магнетизъм е силен и може да се използва както в личния, така и в професионалния ви живот. Отлично се справяте и с изкуствата. Любовният живот е област, която винаги се нуждае от вашето внимание.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X