Напишете дума/думи за търсене

кулинар

;
Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

„Първоначално дойдох във Франция преди 19 години със стипендия, за да мога да работя по аспирантурата си. След три години, през които пътувах редовно между Париж и София

Как да направим перфектния дресинг за салата (+рецепта)

Как да направим перфектния дресинг за салата (+рецепта)

В сезона на салатите може да ги направим много по-вкусни и атрактивни, ако овладеем изкуството да забъркваме дресинг. Класически винегрет Всеки трябва да знае тази простичка рецепта

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Рядко приготвям нечия чужда рецепта по два пъти. Ако се получи от първия път – чудесно, успяла съм. Ако не се получи, не съм успяла и по-добре да пробвам с друга

Здравословни фъстъчени капки

Здравословни фъстъчени капки

Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

За нашия екип е чест, че да ви запознаем с прекрасната Таня Донева. Тя е не само отличен кулинар и изтънчен естет, тя е красива, светла и позитивна и ние от сърце ви желаем повече срещи със слънца

Средиземноморската кухня - храна за дълголетие (+рецепти)

Средиземноморската кухня - храна за дълголетие (+рецепти)

Средиземноморската кухня не е продукт на определена етническа група или култура. Това е нарицателно за кулинарните тенденции, които се споделят от различни народи

Никога не слагайте тези храни в микровълновата

Никога не слагайте тези храни в микровълновата

Всички знаем, че не бива да претопляме нищо пластмасово в микровълновата, както и, разбира се, алуминиево фолио. Освен това обаче има някои храни, които стават направо токсични

Да си направим здравословни наденички у дома

Да си направим здравословни наденички у дома

Заради незавидната слава на кренвиршите всички кренвиршоподобни колбаси са се сдобили с негативен имидж, в това число и наденичката. А всъщност, ако имате качествена наденичка

Най-лесният начин да направим ганаш

Най-лесният начин да направим ганаш

Ганашът е гъст шоколадов сос, който се използва за заливка на торти, но с ганаш може да направите и от най-обикновения кекс елегантен десерт. Полейте с него палачинките, пържените филийки, сладките

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели е един от първите кулинарни блогъри у нас. Нейната пълна с вкусотии и оригинални идеи виртуална кухня, наречена Food for the soul, е спретната, уютна

X