Напишете дума/думи за търсене

кулинар

;
Хитри начини да използваме песто

Хитри начини да използваме песто

Вече може да го намерим във всеки един хипермаркет. Освен това има и разновидности – изберете едно или две бурканчета и се забавлявайте в кухнята! 1. Добавете лъжица песто в супата Добавете страхотен

Триковете на перфектния ориз (+рецепти)

Триковете на перфектния ориз (+рецепти)

На пръв поглед готвенето на ориз звучи като фасулска работа. Но не е така и вероятно затова получихме такова запитване по пощата – има ли тънкости в приготвянето на наистина вкусен ориз

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

„Първоначално дойдох във Франция преди 19 години със стипендия, за да мога да работя по аспирантурата си. След три години, през които пътувах редовно между Париж и София

Йоана Петрова: Завръщаме се към семплата храна, към тефтера на баба (подкаст)

Йоана Петрова: Завръщаме се към семплата храна, към тефтера на баба (подкаст)

Днес в "Нещо ново с Мила" говорим за храна – но не каква да е, а такава, която те кара да затвориш очи от удоволствие. Гостува ни човек, който може да превърне и най-скучния продукт в звездата на

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Дани от Cooks and Bakes: Бабите ми ме научиха на любов към добрата храна (+рецепти)

Рядко приготвям нечия чужда рецепта по два пъти. Ако се получи от първия път – чудесно, успяла съм. Ако не се получи, не съм успяла и по-добре да пробвам с друга

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

За нашия екип е чест, че да ви запознаем с прекрасната Таня Донева. Тя е не само отличен кулинар и изтънчен естет, тя е красива, светла и позитивна и ние от сърце ви желаем повече срещи със слънца

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели от Food for the soul: Започнах да готвя след потресаващ опит да впечатля мъжа си със спагети

Нели е един от първите кулинарни блогъри у нас. Нейната пълна с вкусотии и оригинални идеи виртуална кухня, наречена Food for the soul, е спретната, уютна

Какво да сготвим с пресен босилек

Какво да сготвим с пресен босилек

Първо, на всяка цена си купете босилек в саксия. Цената е обикновено колкото на връзка и половина отрязан такъв, но ще издържи далеч по-дълго. Босилекът в саксия се полива често и обича светлина

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Как да направим перфектния дресинг за салата (+рецепта)

Как да направим перфектния дресинг за салата (+рецепта)

В сезона на салатите може да ги направим много по-вкусни и атрактивни, ако овладеем изкуството да забъркваме дресинг. Класически винегрет Всеки трябва да знае тази простичка рецепта

X