Напишете дума/думи за търсене

кухня

;
Тази Коледа готвим заедно с Йоана

Тази Коледа готвим заедно с Йоана

Тя е една от най-известните кулинарни блогъри в България. Нещо повече – покрай хобито си Йоана Петрова открива и своята професия на сладкар. Срещаме се на Панаира на книгата в София,

Сиренето като институция

Сиренето като институция

Ще ви е нужна около половин година ако всеки ден опитвате по един нов тип френско сирене. Във всеки район на страната си има типично местен вид. Французите го консумират не като предястие,

Посети Бангладеш за един следобед

Посети Бангладеш за един следобед

Неведнъж сме правили срещи с интересни кулинари от цял свят благодарение на нашите приятели от сдружение „Мулти култи колектив”. Този път ви каним на среща с кухнята на Бангладеш.

Шеф Манчев търси новите си кошмари

Шеф Манчев търси новите си кошмари

Шеф-готвачът Иван Манчев скоро пак ще влиза в чужди ресторанти, за да помага на собствениците им да подобрят бизнеса си. Това ще стане в новия сезон на успешното кулинарно предаване “Кошмари в

Лазаня със спанак и царевица

Лазаня със спанак и царевица

Необходими продукти: 1/2 кутия сухи кори за лазаня (250 г) 2-3 щипки индийско орехче 1 с.л. брашно 1 връзка лук 30-40 г краве масло 500 мл прясно мляко пармезан за поръсване 200 г царевица 400 г

X