Напишете дума/думи за търсене

Шантави подаръци, с които ще ви запомнят

Книга, афтършейв, свещ, бутилка, фотоалбум - и да сте от страната на подаряващия, и да сте от страната на получаващия, тези неща сигурно ви звучат толкова изтъркани, че по-скоро влизат в графата "да мине номерът".

Сигурно понякога ви се иска да поднесете нещо по-интересно на човека, който има повод. Особено ако ви е близък или любим на сърцето, желанието да го изненадате с нещо незабравимо е още по-силно.

"Мила" ви предлага няколко шантави подаръка, с които няма да останете незабелязани, а човекът с повода най-вероятно ще се усмихне два пъти по-широко.

1. Кулинарен курс

Е, ако сте Гуинет Полтроу, директно може да ви бъде доставен Джейми Оливър в кухнята. Но тъй като се целим в по-реалистични подаръци, ви предлагаме да разгледате офертите на кулинарно училище Amuse Bouche.

Имате възможност да закупите ваучер и да избирате между средиземноморска кухня, индийска кухня, приготвяне на суши, на коледни сладки и много други.

Идеалният подарък за всяка жена, изкушена от кулинарното изкуство.

2. Конен поход в Родопите

Искате ли да пояздите заедно с любим човек по красиви планински пътища с борови гори и невероятни гледки? Сайтът Wishio ви предлага изключително приключение за двама - еднодневен конен преход до с. Косово, където е сниман култовият български филм "Козият рог". Дори никога да не сте яздили, може да се включите в разходката. Уверяваме ви, че никога няма да я забравите - нито вие, нито този, с когото ще я споделите.

3. Тапет за рисуване

Идеалният подарък за всяко дете или ученик. Самозалепващата дъска за рисуване застава на стената на стаята и може да бъде изрисувана безброй пъти, като рисунките се трият дори с най-обикновена салфетка. Големината е 2 м на 45 см и се предлага с комплект тебешири от Dreboliiki.com.

С този подарък вие подарявате удоволствие не само на детето, но и спестявате разходи на родителите му за смяна на тапетите у дома.

4. Стъклена сфера с малък спомен

Тези миниатюрни стъклени сфери струват само 4.50 лв, а могат да поберат цели съкровища. Може да сложите в сферата например малко кичурче от детска косичка и да я подарите на майка му, баба му, леля му, за да я носят на врата си. Или пък да я напълните с пясък от любимото си морско изживяване с приятел. Или пък да поставите вътре глухарче, лавандула или друго малко растение и да подарите по този начин ръчно изработено уникално бижу. Такива сфери може да откриете в множество магазинчета за изработка на бижута, както и на Krasoti.bg

5. Аквариум за бюро, който сбъдва желания

Този подарък е подходящ и за жена, и за мъж, и за дете. Поставката за бюро побира канцеларски средства, има електронен часовник и будилник, излъчва приятни звуци от природата и... отглежда желания. Е, не точно желания, но пък може да бъде дом за златната рибка, която евентуално може да ви ги сбъдне. Правилно прочетохте - малкият аквариум за бюро разполага с осветление, водна помпа и филтрираща система - всичко необходимо за отглеждането на рибки в офиса. Може да поръчате на Shturo.com

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X