Напишете дума/думи за търсене

Необичайното приложение на празните консерви (галерия)

За мнозина те са абсолютно непотребни след използване на съдържанието им и затова ги изхвърлят. Но за хората, които обичат да творят, консервните кутии са отличен обект за експерименти. Така се превръщат в полезни вещи, които добавят цвят в ежедневието. Достатъчно е да бъдат добре измити и оцветени според вкуса и предназначението.

Големите кутии ще свършат работа, когато трябва някъде да се съберат остатъци от опаковъчна хартия и други подобни аксесоари.

Неголемите може да бъдат закрепени и за друга повърхност и в тях да се поставят разни дребни неща, които се използват всеки ден. А ако се изреже и дъното, биха могли да се закрепват и четки за коса.

Едно от най-практичните и разпространени приложения е като кутии за канцеларски материали. Друга популярно превъплъщение е в красиви саксии.

Съхраняването на чай, кафе, билки също не е изключено, стига кутиите да се обработят подходящо.

В кухнята може да служат още за поставянето на прибори и аксесоари

За запалените по шиенето малката стара кутия може да се окаже най-добрият игленик, стига да бъде напълнена с памук в парче подходящ плат.

С малко фантазия и отделено време металните кутии биха могли да се превърнат и в лампи, хранилки за птици, градински свещници, малки детски барабани и дори висящи украшения, които издават интересни звуци при полъх на вятъра.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X