Напишете дума/думи за търсене

Луна във Водолей – внимавайте с излишното

Днес, 16-и септември, в 18:23 ч., Луната навлезе в знак Водолей и ще остане там до 23:21 ч., на 18-и септември (събота).

След строгото разположение на Луната през последните дни в знак Козирог предстои енергията да се смени от лекотата, новаторския дух и пъстротата на Луната в знак Водолей.Тя няма да скучае, защото ще има компанията и подкрепата на Юпитер, Сатурн, Меркурий и Марс. Това ще донесе разнообразие и раздвижване в занимания и дела. Утре направете необходимите срещи и разговори с партньори и приятели. Края на деня не се ядосвайте ако не виждате бързи резултати. Те ще дойдат до няколко дни и ще бъдат най-добрите за вас.

Харесвам знак Водолей, защото той ни дава онази глътка въздух, която ни е жизнено необходима. Зарежда ни с енергия, дава цвят на сивото и превръща сериозността в забавление. Бъдете готови за рестарт и нова гледна точка. Възможно е да имате нови идеи и планове за осъществяване. През това време е засилено желанието ни за комуникация и общуване. Потърсете хора със сходни интереси, които могат да подкрепят ваша идея и да ви дадат кураж за промяна.

От друга страна, Луната в знак Водолей е характерна с прибързани действия и нервност. Срещата и с планетите Сатурн и Марс допълнително ще ни дадат повод за крайни решения и заключения. Опитайте се да вложите новаторската енергия на това разположение на Луната в дейности и занимания, които да ви донесат лично удовлетворение и щастие. Времето е подходящо за разгръщане на таланти и повече вяра в себе си.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и тя в голяма степен оказва влияние на процесите на живот на Земята. До 21-ви септември имаме нарастваща луна, която е благоприятна за стартиране на проекти и дела. Времето предразполага към бързо напълняване и слаба ефективност на диетите. Пазете се и водете активен начин на живот.
Лекота и успех ще имат представителите на знаците Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на прасци, венозна и нервна система. Времето е подходящо за лечение и профилактика на сърцето, цялата сърдечносъдова система, системата на кръвообращението, гръбнака, ребрата, диафрагмата и далака.

Желая Ви изпълнени с положителни емоции дни!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X