Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Везни - прекрасен период за нов старт

От днес, 22-ри септември, Слънцето навлиза в знак Везни и ще остане в неговия красив и уютен дом до 23-ти октомври.

Древните египтяни наричали Слънцето „бог Ра“. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.
Гърците почитали богът на Слънцето „Хелиос“. Далече на изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Везни управлява седми дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнава с какво иска да се занимава, какви приятели иска до себе си и започва да се оглежда за подходящ партньор. Това е мястото в наталната карта, където се вижда нашата същност чрез десцендента, най-подходящият ни партньор в личен и професионален план, необходимостта ни от занимания и вероятните ни врагове.

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и дава светлина на всички сфери, които управлява знак Везни. Ако в последния месец сте били ангажирани в слагане на ред в мислите и делата си сега е периода, в който ще трябва да приложите наученото до този момент. От знак Везни започва северното полукълбо на зодиака или живота се обръща навън в търсене на занимание, работа, приятели и сериозна любов.

Хората, родени под знак Везни, са дипломатите на зодиака. Управлявани от Венера, те имат засилено усещане за красота, мир и хармония. Обичат приятелите, шумните компании, забавленията, но в същото време много добре знаят как да бъдат успешни в работата си. Те са отлични в работа, която изисква комуникации и консултиране. Не обичат лъжата и биват отлични и честни търговци. Също така, те са представители на красивата и цветна страна на нашето ежедневие. Творците, музикантите, актьорите са хората с подчертана енергия на знак Везни в хороскопа. Това са хората, които биха помогнали на всеки в беда и нужда. Те са онези, които ще се опитат да запазят баланса в отношенията и при всички случаи ще избягват скандали и крайни решения. Освен ако хороскопа не дава други фактори за агресия.

Като слабост на зодията мога да отбележа техния стремеж да угодят на всички.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Везни, Водолей и Близнаци. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Стрелците и Лъвовете ще се радват на подкрепа в плановете, щастливи мигове и късмет.

Хората с асцендент Везни и Овен също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знак Овен, Козирог и Рак.

Желая здраве на вас и вашите семейства!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X