Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Стрелец и слънчево затъмнение – диалог и анализ

Предстои последното за годината новолуние в знак Стрелец, което ще се случи на 4-ти декември (събота), в 9:43 часа, на 12 градуса в знака, съпроводено с пълно слънчево затъмнение.

Това е второто и последно за тази година слънчево затъмнение, което няма да е видимо от България. Въпреки това неговото въздействие на емоционално ниво ще е дълбоко и трансформиращо. На енергийно ниво дните около новолунието се свързват с понижени биоритми, отпадналост, апатия и безсилие. Тези емоции и усещания допълнително този път са повлияни от слънчевото затъмнение, което има способността да изважда в съзнанието ни страхове и тревоги, но и желания за промяна. Използвайте импулса на това затъмнение за вътрешен диалог и анализ на постигнатото до момента.

Излезте от коловоза на ежедневието си и помислете дали това, което правите и начина, по който живеете, ви кара да се чувствате щастливи и удовлетворени. Потърсете хоризонти в собствените си възможности и таланти. Пожелайте си развитие, смелост и мотивация да сбъднете собствените си мечти. Не обвинявайте никой. Не взимайте крайни решения по повод лични и професионални отношения. Не съжалявайте за миналото. Не съдете и не бъдете груби с никого. Прегърнете се и си пожелайте лекота, вяра и сили да стигнете докрай. Каквото посеете в душата, сърцето и целите си на слънчевото затъмнение, такива плодове ще събирате за следващите 6 месеца.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Янсе сливат в топла прегръдка. С нея настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса. В него сега ще се предлагат реализирани желания и сбъднати мечти, свързани със знак Стрелец. Това са темите свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, чувството ни за справедливост, оптимизма, трупане на нови знания, далечни пътувания, висше образование и духовно развитие.

И така малкото вълшебно магазинче отваря широко врати и очаква всеки, който има вяра в себе си, в магията на звездите и в справедливостта на Вселената да напълни душата си с надежда и увереност, че най-доброто предстои. Подкрепа на нас и новолунието ще дава безрезервно Меркурий, който единствено ще се надява да бъдем честни, открити и да споделяме, това което истински искаме. Доверието е ключова дума в това събитие. Имайте го и се оставете в обятията на времето. Изречете високо и на глас своите мечти и желания, свържете се с тяхното сбъдване и дори за миг повярвайте, че ги имате, докосвате и прегръщате.

Напрегнатият аспект на Уран към двойката Луна и Слънце ще се опитват да ни задържат в капана на старото и зоната на комфорт. Не оставяйте притеснения и съмнения да разколебават надеждата и вярата във вас. Няма смисъл да храните чувства, които винаги са сити. Обърнете се към себе си и си дайте топлина, разбиране и любов.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки на желания:
- Искам с лекота да предприемам действия, които интуицията ми подсказва, че е правилният път за мен.
- Искам с лекота да предприемам пътувания до….
- По отношение на ситуацията… искам да се изпълня с оптимизъм и позитивни решения
- Моля за повече оптимизъм и вяра в себе си.
- Моля за лесни, приятелски взаимоотношения с хората.
- Моля за повече доверие на себе си и хората около мен.
- Иска с лекота да стана възприемчив/а към добрия късмет във всяка област от живота ми.
- Искам успешно да се запиша да уча…
- Желая успешно да възстановя своето образование в ….
- Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да чета тези книги, които имат положително въздействие върху моето духовно развитие.
- Желая с лекота да се освободя от всички само саботажи по отношение на… пари, лично щастие, успех…
- Моля с лекота да се освободя от навика да прекалявам по отношение на…работа, харчене и т.н.
- Желая да намаля своето чувство за надменност и величие.
- Желая да бъда изпълнен с повече разбиране и съпричастност към другите.
В помощ на здравето ни това Новолуние ще помогне за лечение на органите управлявани от знак Стрелец - тазобедрени стави, бедра, черен дроб.
- Искам с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Стрелец).
- Моля да намеря правилните начини за бързо лечение и възстановяване.

Успех на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X