Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Скорпион - време за наричане

Предстои разтърсващото и обновяващо Новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 4-ти ноември (четвъртък), в 23:14 часа, на 12 градуса в знака.
Фазата, в която двете небесни тела Луна и Слънце застават едно до друго и сливат енергията си, се нарича Новолуние. Тогава настъпва този магически момент, в който нашите желания имат най-голяма сила да се сбъдват.

За мен това Новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. С този процес, това Новолуние ще ни даде възможност за тотална промяна, чрез разделяне на духовно и на материално ниво, с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Под знак Скорпион са темите, свързани с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. В царството на Скорпиона може да търсим онази мощна сила, която да преобрази до неузнаваемост нашите мисли и чувства. Сега можем да си пожелаем сбогуване с миналото, старите модели на поведение и мисли, които сме приемали като непоправима част от характера си.

Сега двойката Луна и Слънце ще застанат в директен конфликт с планетата Уран, която по своя категоричен начин ще изиска от новолунието нови идеи за промяна, а от нас повече увереност и вяра в себе си. На 4-ти и 5-ти ноември не взимайте прибързани решения. Това новолуние ще има силата и способността да ви даде нова гледна точка по много теми, които не са намирали отговори до момента. Жънете идеите си и разумно ги изграждайте във времето.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:
- Искам да усещам правилно нуждите на човека до мен.
- Желая да има много чар и магнетизъм в отношенията ми с другите.
- Моля за положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с…
- Желая с лекота да пусна миналото да си отиде в ситуацията с… /свързана с моето детство, брак, отношения с…
- Желая смело да прегърна промените в областите…
- Желая с лекота да възстановя отношенията си с…, до степен на взаимопомощ, уважение и подкрепа.
- Искам тотално да се освободя от обсебванията си и пристрастяванията по отношение на…
- Желая с лекота да предприемам рискове, които да водят до нови усещания за моята сила и способности.
- Моля, страха от обвързване тотално да се изчисти от мен.
- Желая с лекота да използвам пълния си потенциал и сила, за да се освободя от дълговете си по щастлив начин.
- Искам с лекота да ми се появят правилните идеи, как да получа парите си от хората, които ми ги дължат.
- Желая тотално да се освободя от: страха от изоставяне / ревността / гордостта / обидата / вината / самообвинението / осъждането.
- Моля с лекота да кандидатствам и получа заем за…, който да е в най-добър мой интерес.
В помощ на здравето ни това Новолуние ще помогне за лечение на органите управлявани от знак Скорпион - пикочен мехур, дебело черво, анус, сексуални органи и болести.
- Моля, с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Скорпион).

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените на 3, 4 и 5 януари, март, юли, септември и ноември.
С Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, която продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него, човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.
Чрез енергията на Скорпион се учим да се свързваме с душата си, а това е пътя чрез нас към широкия свят.

Успех на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X