Напишете дума/думи за търсене

Причини, поради които скъпите обувки изглеждат евтини

Опитвайки се да следват модните тенденции, някои жени забравят, че скъпата и известна марка не гарантира аристократичен външен вид. Всеизвестен факт е, че обувките играят важна роля, когато се срещате с нови хора. Ако все още носите неудобни високи токчета и обичате червени обувки от лачена кожа, тази статия определено е за вас.

Представяме ви 8 причини, поради които дори скъпите обувки изглеждат евтини.

Много блестящи и лъскави детайли

Скъпите рокли, декорирани с кристали, могат да изглеждат наистина страхотно, но обувките, покрити с искрящи детайли, винаги изглеждат неподходящи и странни. Освен това кристалите, използвани на обувките, обикновено са с лошо качество и могат да паднат по време на първото или второто обуване.

Ако обичате лъскави обувки, изберете в метални нюанси.

Изключително високи обувки на платформа

Някои по-дребни момичета предпочитат да носят обувки с висока платформа. Но тези обувки не изглеждат скъпи или елегантни. Високите платформи превръщат краката в „копита“ и цялото тяло изглежда непропорционално.

Комбиниране на няколко цвята

Опитайте се да избягвате да носите твърде много цветове, защото те превръщат скъпите обувки в евтино изглеждащи чепици. Не се препоръчва смесването на повече от 2 цвята.

Много метални детайли

Каишките, нитовете и шиповете могат да изглеждат наистина страхотно, но понякога дизайнерите се опитват да добавят колкото е възможно повече метални елементи и това прави обувките да изглеждат евтини. Разбира се, чифт ботуши може да бъде украсен с няколко нита, но не избирайте такива с твърде много аксесоари върху тях.

Лачени обувки

Въпреки че този вид обувки изглеждат красиви, те често стават на петна или изтъркват веднага след обуване. Матовите обувки изглеждат много по-скъпи. Ако все пак искате да носите лачени обувки, изберете неутрални цветове като бежово, черно или бяло.

Леопардов принт

Обувките с леопардов принт може да са примамливи за покупка, но трябва да изберете подходящия цвят. Класическият леопардов принт обикновено се свързва с лош вкус. Ако ви харесва животински принт, опитайте се да намерите обувки с необичайни шарки. В момента са модерни кравешките принтове.

Неудобни обувки

Винаги се опитвайте да намерите удобни обувки. Неудобните обувки обикновено изглеждат странно и се отразяват на здравето на гърба и краката и на походката.

Всяка промяна в походката ви може да доведе до износване на подметките по-бързо. Носете обувки с нисък или среден ток и ще разберете, че са по-удобни. Дори и да сте намерили обувките на мечтите си, не ги купувайте, ако са прекалено тесни и е болезнено да ходите с тях.

Твърде много изкуствена кожа

Много марки произвеждат обувки от екокожа. Но в магазините се продават обувки и ботуши, изработени от изкуствени материали, които са с много лошо качество. Тази обувка изглежда евтина и бързо се износва.

Ако искате да купите ботуши от изкуствена кожа, изберете ниски.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X