Напишете дума/думи за търсене

Тази напитка носи истински комфорт и по-малко килограми в лошото време

Опитайте тази вкусна напитка и гарантирано ще се отървете от мрачната меланхолия, която пъпли вътре във вас, донесена от намръщеното време.

По празници или когато времето стане мразовито, или просто искате да получите голяма чаша с истински комфорт, опитайте този вкусен горещ сайдер.
Тази напитка е ароматизирана от лечебни подправки. След като я опитате, няма да забележите как тази рецепта бързо се е превърнала в част от по-уютното ви ежедневие. Бонус е и че се прави толкова лесно.

Основната съставка са ябълките. Фитохимикалите в тях ги превръщат в истинска храна за мозъка, подхранвайки невроните и повишавайки тяхната активност. Червените ябълки съдържат пигмент, наречен антоцианин, който е частично отговорен за червения цвят и има свойства противодействащи на затлъстяването. Насърчава загубата на тегло чрез ускоряване на храносмилането.

Необходими продукти:

• 3 чаши неподсладен ябълков сок
• 4 пръчици канела
• 2-3 шайби портокал
• 6-8 карамфилчета
• 1/2 чаена лъжичка смлян кардамон
• 1/4 ч.л. смлян индийско орехче

Начин на приготвяне:

Поставете ябълковия сок в тенджера и оставете да заври. Добавете канелени пръчици. „Забийте” карамфилчетата върху портокаловите шайби и прибавете в тигана заедно с кардамона и индийското орехче.
Варете 20-30 мин, след което извадете канелените пръчици и портокалите от съда. Консумирайте веднага.

Количеството е достатъчно за 3-4 човека.

Напитката, която премахва слузта от тялото

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X