Напишете дума/думи за търсене

Почистете червата лесно и бързо с тази напитка

Много хора страдат от запек и яденето на богати на фибри храни невинаги помага. Най-доброто решение на проблема е използването на физиологичен разтвор. Солената вода помага за бързото прочистване на червата и нормализиране на храносмилателната система.

Тялото се нуждае от сол, за да стартира различни биохимични процеси. Тя насърчава детоксикацията и елиминирането на токсините. Физиологичният разтвор помага не само за прочистване на червата, но и за облекчаване на хроничната умора.

За да приготвите разтвора, се нуждаете от морска сол, но не йодирана, или хималайска. Не бива да добавяте йод. Ако процедурата се извършва за първи път, няколко чаени лъжички сол ще са достатъчни. Водата трябва да се филтрира и да е със стайна температура. Може да е малко по-топла, но в никакъв случай не използвайте гореща вода.

Ще ви е необходим и малко лимонов сок, за да намалите вкуса на солта.

Налейте вода в литров стъклен буркан, добавете сол. Прибавете лимонов сок (няколко супени лъжици). Затворете буркана с капак и разклатете старателно, докато солените кристали се разтворят напълно.

Разтворът трябва да се изпие в рамките на 5 минути, колкото по-скоро, толкова по-добре. След това трябва да легнете на една страна и да масажирате корема, след това легнете на другата страна и масажирайте корема. След половин час червата трябва да се почистят.

Процесът на почистване може да завърши напълно за няколко часа, поради което по време на процедурата се препоръчва да се отложат важни срещи и други въпроси. Това прочистване се прави най-добре на празен стомах или поне няколко часа след хранене.

Препоръки след използване на физиологичен разтвор

Полезно е да използвате такова решение, но максималният ефект може да бъде постигнат, ако се придържате към правилното хранене. Трябва да ядете храни, които имат благоприятен ефект върху чревната микрофлора - млечни продукти, броколи, трици, пълнозърнести храни, зеленчуци, плодове. Избягвайте тлъсти меса, пържени храни, пикантни храни и алкохолни напитки.

Как да прочистим дебелото черво от токсини с тази лесна рецепта

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X