Напишете дума/думи за търсене

Прочистване на дебелото черво от токсини с тази лесна рецепта

Синдром на раздразнените черва, хроничен запек, висока чревна пропускливост - мнозина страдат от такива проблеми с храносмилателната система. За да изпълнява по-добре функциите на дебелото черво, е необходимо да се поддържа нормалното му състояние.

Напълно възможно е да прочистите дебелото черво и да премахнете дискомфорта в домашни условия. Процесът на детоксикация може да завърши в рамките на уикенд с натурални продукти.

Как да прочистите дебелото черво с ябълка, морска сол, джинджифил и лимон?

Леко загрейте 100 мл вода в тенджера. Изсипете вода в чаша, добавете 1/2 чаена лъжичка морска сол и разбъркайте. Прибавете към сместа 1/2 чаша натурален ябълков сок, 1 чаена лъжичка джинджифил и две супени лъжици лимонов сок, разбъркайте.

Тази напитка се препоръчва да се консумира три пъти на ден - сутрин на гладно, по обяд преди хранене и следобед.

В същото време е важно да се обърне внимание на храненето. По-добре е да се яде лека и здравословна храна за обяд - задушени зеленчуци, риба. През деня трябва да изпиете поне 6 чаши вода със стайна температура, до 17.00 часа може да намалите количеството консумирана течност.

Морската сол помага на тялото да се отърве от токсините по-бързо и да подобри функционирането на храносмилателната система. Ябълката, джинджифилът и лимонът стимулират дебелото черво, предпазват го от вредни токсини и предотвратяват подуването на корема.

Този метод за почистване на дебелото черво е безопасен и ефективен, но е необходима консултация с лекар, ако се чувствате зле или сте алергични към някоя от съставките. Също така е необходима консултация със специалист при бременност.

Какво причинява менструацията на дебелото черво

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X