Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Сочни пилешки шишчета с куркума

Сочни пилешки шишчета с куркума

Необходими продукти: 1 1/2 с.л. соев сос 1 1/2 ч.л. мед 1 ч.л. куркума 2 счукани скилидки чесън 1 с.л. олио 700 г пилешко филе на късчета 1 1/3 ч.ч. ориз 6 стръка зелен лук на ситно 1 ч.ч.

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Той започва с опитите край печката още като съвсем малък. Неговата леля, съзряла таланта му, го насочва към професионалната гимназия по туризъм във Велико Търново,

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - седма част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - седма част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурс за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове.

И тортите празнуват пролетта (галерия)

И тортите празнуват пролетта (галерия)

Пролетта е тук, а тези фантастично красиви творения на кулинарията са тук, за да ни го докажат. Тортите са с различни форми, цвят и размери, но цветята са общият елемент между тях.

Лимоновата трева е лековита на чай и вкусна с пилешко и риба

Лимоновата трева е лековита на чай и вкусна с пилешко и риба

Някой кулинар ще каже, че е въпрос на вкус с какви подправки да обогатите ястията си. Когато обаче си недостатъчно опитен в кухнята, е полезно да знаеш някои основни правила.

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - шеста част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - шеста част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурс за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове.

Тайните на перфектното тесто за пай

Тайните на перфектното тесто за пай

Паят е великолепна храна, която е подходяща за всяко време на деня и за всеки повод. Съществуват и солени пайове, но за тях ще пишем друг път. Днес във фокуса на кулинарното ни внимание са сладките –

X