Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

Таня от "Вкусното ми хоби със страст и любов": Препеченото кокосово масло е пристрастяващо (+рецепти)

За нашия екип е чест, че да ви запознаем с прекрасната Таня Донева. Тя е не само отличен кулинар и изтънчен естет, тя е красива, светла и позитивна и ние от сърце ви желаем повече срещи със слънца

Как да приготвим перфектната паеля лесно и вкусно (+рецепти)

Как да приготвим перфектната паеля лесно и вкусно (+рецепти)

След като научихте как да си приготвите перфектната мексиканска вечеря, време е да извикаме „Оле!“ и да се пренесем в Испания. Паелята е най-популярното и типично ястие там

Готварски грешки, които съсипват храната

Готварски грешки, които съсипват храната

Най-вероятно доста от вас добавят олио или зехтин във водата, когато варите макаронени изделия, за да не се слепи. Въпреки това мазнината може да е в ущърб на пастата

Как е най-добре да размразяваме месо

Как е най-добре да размразяваме месо

Погрешното размразяване на месо увеличава риска от заболявания, пренасяни с храната, предупреждава Карън Блексли, координатор на Центъра за бързо реагиране в държавния университет в Канзас

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

Какво да направим с останалата храна по празниците (+рецепта)

И тази година по традиция всички бяхме решили, че се задава апокалипсис и че след празниците по магазините няма да може да се намери и кило ориз. И отново се презапасихме

Неустоими рецепти за топли салати

Неустоими рецепти за топли салати

С телешко по азиатски 20 мин/ 1 порция Нарежете 1 домат на полукръгчета и 1/2 глава лук на тънки сламки. Задушете леко в растителна мазнина и 1 ч.л. соев сос няколко печурки на едро

Съдове от чугун – най-добрият избор за готвене (+рецепта)

Съдове от чугун – най-добрият избор за готвене (+рецепта)

Чугунените съдове за готвене се завърнаха като супер актуални, след като няколко десетилетия отлежаваха в мазетата на нашите любими баби. В чугун се е готвело още през 17 век и тези изделия са били

X