Напишете дума/думи за търсене

За небцето

д-р Атанас Михайлов: Липсата на калций води до затлъстяване

д-р Атанас Михайлов: Липсата на калций води до затлъстяване

Правилното хранене е важно за здравето и за поддържането на нормални килограми. Всички го знаем, но сякаш не ни е известно съвсем как храната се преобразува в енергия, в минерали и витамини

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Радослав Машков - самоуката надежда в българската кулинария (+рецепти)

Той започва с опитите край печката още като съвсем малък. Неговата леля, съзряла таланта му, го насочва към професионалната гимназия по туризъм във Велико Търново

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - девета част

Рецепти за заети хора, които искат да се хранят здравословно - девета част

Сякаш най-големият проблем на днешния ден е липсата на достатъчно времеви ресурс за всичко, което искаме и трябва да свършим. Все бързаме за някъде, все закъсняваме, все изпускаме срокове

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

Мира Петрини: Да си сготвите типична френска вечеря, е доста лесно всъщност (+рецепти)

„Първоначално дойдох във Франция преди 19 години със стипендия, за да мога да работя по аспирантурата си. След три години, през които пътувах редовно между Париж и София

Мястото на тахана в хранителния режим

Мястото на тахана в хранителния режим

Таханът става все по-популярна и широко разпространена храна и все повече клиенти и читатели ме питат как могат да го включат в своя хранителен режим. Ето защо

Страхотни съвети за приготвянето на КАРФИОЛ (+рецепти)

Страхотни съвети за приготвянето на КАРФИОЛ (+рецепти)

В момента го има в изобилие и би било пропуск от ваша страна, ако го пренебрегнете. Карфиолът като цяло е подценен зеленчук, но това е така, защото хората не познават много рецепти с карфиол

X