Напишете дума/думи за търсене

За небцето

Лесно, но неустоимо: картоф с чесън и мащерка

Лесно, но неустоимо: картоф с чесън и мащерка

Това ястие не просто изглежда впечатляващо – то е лесно за приготвяне, ароматно и не изисква дори белене на картофите. С минимални усилия ще създадете ефектна гарнитура или дори основно ястие

Сочен сладкиш с моркови

Сочен сладкиш с моркови

Необходими продукти: 4 яйца 200 мл олио 150 г пудра захар 50 г кафява захар 140 г настъргани моркови 1 ванилия 225 г брашно 1 ч.л. бакпулвер 1 ч.л. сода 1/2 ч.л. канела 1/2 ч.л

Как да приготвим вкусни и лесни разядки  (+рецепти)

Как да приготвим вкусни и лесни разядки (+рецепти)

Разядки, дипове, пастети – всички те са чудесни върху препечена филийка с хляб и обикновено имат дълъг срок за съхранение. Затова е и толкова удобно да си имаме по нещо за мазане винаги в хладилника

Ароматна червена леща със свеж лимон

Ароматна червена леща със свеж лимон

Рецепта от червена леща, характерна за турската кухня може да си направим лесно и да я освежим с лимон. Ароматните зеленчуци ѝ придават земен и дълбок вкус

Най-добрите методи да готвим аспержи

Най-добрите методи да готвим аспержи

Аспержите са едно от най-свежите удоволствия на масата - зелени и с фин, леко земен вкус. В зависимост от начина на приготвяне те се променят напълно: в печката стават златисти и хрупкави

Здравословни фъстъчени капки

Здравословни фъстъчени капки

Познавате Габриела Цулин от нейния прекрасен кулинарен блог, а преди време сме ви срещали с нея и с някои от нейните изкусителни рецепти. Габи издаде първата си кулинарна книга със здравословни кето

Чътни - перфектното кулинарно бижу (+рецепта)

Чътни - перфектното кулинарно бижу (+рецепта)

Ще го срещнете също като чатни – наименованието идва от хинди и означава „намачквам“. Основното му предназначение е да допълни вкуса на храната, с която се сервира

X