Напишете дума/думи за търсене

Мощно средство, което обновява цялото тяло за 40 дни

Искате ли да подмладите и подобрите здравето си? Тогава опитайте това вкусно лечебно средство.

Смокините са много здравословни и не само когато са пресни, но и когато са изсушени. Те може буквално да обновят цялото тяло. Тези плодове се считат за най-добрите от гледна точка на полезните им свойства.

По време на процеса на сушене количеството протеин в смокините се увеличава до 3-6%, а захарта до 50-70%, докато пресните смокини съдържат само: 1% протеини, 15-20% захари.

Сушените смокини са в състояние да умножат енергията, произвеждана от тялото, да подобрят настроението, ефективността и умствената дейност.
Те съдържат огромно количество фибри и това позволява да се запази усещането за ситост за дълго време, подобрява работата на стомашно-чревния тракт.

Сушените смокини са богати на хранителни вещества като калий, магнезий, желязо, калций и витамини от група В.

Високото съдържание на пектин в смокините ги прави ефективно средство за заздравяване на съединителната тъкан и особено при травми на ставите и костите.

Сушените смокини имат способността и значително да увеличават антиоксидантната активност на кръвната плазма, а веществото рутин помага за укрепване на стените на капилярите и насърчава по-активното усвояване на витамин С.

Сушените смокини са добри при запек и са отлично слабително средство. Ежедневното консумиране на смокини намалява риска от развитие на сърдечносъдови заболявания.

Предлагаме ви стара рецепта, която се използва повече от едно хилядолетие за лечение на тялото, за подобряване на физическите и умствените способности и за лечение на много заболявания.

Това лекарство помага за подобряване на храносмилането, подпомага загубата на тегло и елиминирането на токсините от организма.

То е богато на калций и калий, които укрепват сърцето и кръвоносните съдове. Чудесно за подобряване на кожата и тена. Помага за укрепване на имунната система и ускоряване на метаболитните процеси.


Съставки:
- 20 броя сушени смокини
- зехтин

Начин на приготвяне:
Вземете 20 сушени смокини, нарежете всяка наполовина и поставете в буркан. След това добавете зехтина, така че смокините да са напълно покрити и отгоре да има още 0,5 - 1 см от течността. Оставете буркана в хладилник за 40 дни.

Начин на ползване:
Консумирайте половин смокиня с 1 чаена лъжичка от зехтина, в който са киснали плодовете. Препоръчва се да се яде 5-10 минути преди закуска. Консумирайте, докато съдържанието на целия буркан свърши. Ще почувствате лечебния ефект на това лекарство веднага. Това лечение може да се повтаря 2-3 пъти годишно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X