Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Козирог - най-градивното и силно наричане

Предстои първото новолуние за 2022 година, което ще се случи на 2-ри януари, в 20:33 часа, на 12 градуса в знак Козирог.

Това е най-градивното и силно по своите намерения новолуние. Знак Козирог е кардинален и земен. Той има волята да организира, създава и решава. Шанс, ново начало, създаване на идеи, цели и планове, така може кратко и ясно да се опише началото на новата година.

Новолунието олицетворява единството между намерения и сбъдвания. Тогава когато желанието е по-силно от страховете и то има силата да създава планове и старателно да ги следва във времето. Тогава идва онази магия, която настина трансформира мечтите ни в реалност, а плановете в резултати. Тъй като Венера е ретроградна използвайте енергията на новолунието за да анализирате идеите си, да ревизирате плановете си и да направите план за важните ви неща.

До 5-и февруари не стартирайте нищо ново, но обмислете добре приоритети си и си пожелайте подкрепа в тяхното сбъдване от Вселената. Безусловна подкрепа събитието ще получи от планетата Уран. Този приятелски разговор ще ни донесе сили и кураж, този път да напуснем границите на собствените си ограничения и тревоги. Сякаш уверени в новото и красивото ще имаме сили и желание да търсим и намираме повече. Този положителен аспект е ценен за онези, които имат повече нужда от кураж за да се разделят с рутината и да се отправят по нов път.

Чрез това новолуние имаме възможност да поискаме от Вселената сбъдване на мечтите ни, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха. Желанията, до 10 броя се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания, според американската астроложка – Жан Спилър:

– Желая с лекота да се държа по начин, който ми създава по-добър обществен имидж.

– Желая с лекота да възпитам в себе си самодисциплина.

– Желая с лекота да се окажа изпълнен с енергията на амбицията.

– Желая с лекота да разпознавам и оползотворявам възможностите, които се появяват.

– Моля, с лекота да привлека, разпозная и успешно стартирам правилната за мен кариера.

– Желая тотално да се освободя от всичкия страх, който съпътства успеха.

– Желая да ми се родят правилните идеи, които да ми донесат повишение в службата.

– Искам ясно да видя как да излекувам взаимоотношенията си с моя баща.

– Искам с лекота да гледам на живота по начин, който да ми донесе радост.

– Искам с лекота да отстраня навика да се самоосъждам.

– Желая с лекота да се освободя от тенденциите да контролирам останалите.

В помощ на здравето ни това Новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Козирог – кости, стави, артрит, ревматизъм, жлъчка и жлъчни камъни, кожа и зъби.

– Искам тотално излекуване в областта на…

– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените между 1-ви и 3-ти януари, март, май, септември и ноември. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания свързани с темите на знак Козирог.

Родените между 1-ви и 3-ти април, юли и октомври могат да очакват събития, които да ги накарат да променят плановете си за кариерно развитие и личен живот. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

С новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на Земята, която продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X