Напишете дума/думи за търсене

Венера в Козирог - време за начертаване на цели

На 5-и ноември планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи чак до 5-ти март 2022 г., поради ретроградното движение в периода между 19-ти декември и 28-ми януари 2022 г.

Време е за работа, начертаване на цели и изграждане на планове. В дома на знак Козирог разпиляването на време е недопустимо. Сега принцесата на зодиака ще се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Нейното настроение и среда на живот ще ни донесат необходимата енергия за създаване на ясна структура, подреждане на задачите по приоритет и добра стратегия за действие, в следващите близо 4 месеца. Ще липсва типичната за Венера мекота и стремеж към хармония.

Любов и разбирателство е време да получат тези, които заслужават. Справедливостта ще взима връх, а всичко което е далеч от нея ще си тръгва сега и завинаги. Предстои време, в което ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Преминаването на Венера през знак Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Времето до 19-и декември, е подходящо да подредите бавно, разумно и методично своите бизнес отношения. Организирайте необходимите си срещи, като предварително се подсигурите с факти, причини и конкретни очаквания. Поставете срокове, изисквайте спазване на уговорените правила и разчитайте на успеха си. Ако имаме нужда от професионално развитие сега е подходящо да проведете разговори с ръководството си, като се подготвите с добра мотивация, причини за търсената промяна и поемане на пряка отговорност. В личен план очаквайте повече практичност отколкото емоционалност. Търсете чрез общи занимания и ангажименти повече близост и разбирателство с партньора ви.

До 20-и ноември и между 17-и януари и 8-м февруари 2022 г. Венера ще бъде подкрепена от Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия за да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират, като шанс да промените рутината и ежедневието си. Времето е подходящо за промени. Използвайте енергията на този период за създаване на структура, за активни действия и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 1-ви декември и 5-и януари, и 22-ри февруари и 1 март, Венера ще бъде в прегръдката на Плутон. Тя ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.
Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.
Подкрепени в делата си ще бъдат всички Скорпиони и Риби.
Конфликти и дребни недоразумения могат да очакват Овните, Раците и Везните. Те трябва да избягват уреждане на лични отношения и взимане на прибързани решения.

Спокойствие тази позиция на Венера ще носи на Стрелците и Водолеите.
Близнаците между 21-ви ноември и 21-ви декември трябва да избягват допълнително натоварване и преумора. Нека те продължат рутинните си занимания.

Раците ще имат силите и късмета да постигат мечтите си.
В ПЕРИОДА НА РЕТРОГРАДНО ДВИЖЕНИЯ (19-и декември и 28-и януари 2022) НЕ ВЛИЗАЙТЕ В НОВИ ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ СКЪПИ ВЕЩИ И НЕ СЕ ПОДЛАГАЙТЕ НА КОЗМЕТИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ И ПРОМЕНИ!!!

Бъдете здрави и щастливи,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X