Напишете дума/думи за търсене

Проблемните области на всяка зодия

Често обвиняваме целия свят за проблемите, с които се сблъскваме в живота. Това може да се дължи на характерната ни природа и личност, с която сме родени. Ако погледнем през астрологията, това може да добави допълнително обяснение

ОВЕН
Откровен и силно ентусиазиран
Като конфронтиращи по природа, не се страхувате да задавате въпроси, които потенциално могат да навредят на вашите взаимоотношения. Вие също имате непоклатимо мнение, което затруднява хората да се свържат с вас. В комбиназия двете характеристики са катастрофални, когато е толкова важно да се прави компромис и да се вземат предвид чувствата на околните.

ТЕЛЕЦ
Пасивно-агресивен и по-малко интерактивен
Когато се чувствате неоценени или неуважени, това разочарование ви кара да действате бунтарски и упорито.
Начинът на комуникация често е проблем за вас. Предпочитате другите да поемат инициативата, особено когато има проблеми. Ако това не се случи, може да ги премахнете напълно от живота си.

БЛИЗНАЦИ
Добро срещу зло
Вие не сте злонамерен човек, но водите битка между вашите добри и зли страни. Понякога ще си измислите някаква драма, защото просто ви е скучно.

Имате много „приятелски“ характер и по този начин може бъдете нарочени от партньора или близките си хора като търсещи внимание или прекалено флиртуващи. Това в по-голямата си част не би ви навредило, но може да бъде изключително проблематично във вашите романтични взаимоотношения.

4. РАК
Чувствителен и грижовен
Всъщност вие сте твърд човек, но имате свръхчувствителност, което често ви кара да вярвате, че сте обидени или нападнати, когато това невинаги е така. Винаги сте там, за да помагате на другите с техните проблеми, но вашите собствени могат да седят и да чакат в ъгъла.

5. ЛЪВ
Претърпява промени в настроението
Не сте съвсем разглезени, но имате високи очаквания, което води до възбуда и изблици на гняв, когато нещата не стават по вашия начин. Това може да причини поражения във връзката ви, което да доведе до спорове и раздяла. Лесно изпадате в депресия, въпреки че повечето пъти бързо минават.

6. ДЕВА
Агония и липса на самочувствие
Много се притеснявате за тривиални въпроси. Може да бъдете обсебени от конкретни неща и въпреки че е добре да поставите нещата в перспектива, рядко го правите.
Изпитвате огромна неприязън към хора, които ви казват, че „грешите“, тъй като сте от типа човеци, които не преглъщат лесно критиките, насочени към тях.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X