Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали мъжът е добър или лош в леглото след първия разговор

Знаете ли, че е възможно да разберем колко добър в леглото е един мъж само по външния му вид? Не, това не е шега.

Този срамежлив джентълмен, който ви покани на вечеря, може да е животно в леглото.

От друга страна, този буен пич, който ви заведе на рок концерт, може да е кръгла нула в кревата. Въпреки че няма начин да се каже на сто процента как са нещата, стигнели се до размяна на ласки, има няколко сигнала, които могат да повдигнат малко завесата.

Колумнистката на Daily Mail Трейси Кокс изброява 13 начина, които могат за ни помогнат да разберем какво да очакваме в спалнята.

Може да разберете дали един мъж е добър в леглото, ако...

1. Гризе си ноктите
„Хапещите ноктите се изтласкват до лимитите си (оттук и навика за гризане за премахване на стреса), като премахват граници и стигат до крайности“, твърди Кокс.

2. Той е двуезичен
„Това предполага интелигентност и усилия“, казва Кокс. Две много, много атрактивни черти, които със сигурност могат да подобрят качеството на вашето секси време.

3. Притежава куче
Човек, който обича животни, е мил. „Такъв мъж е свикнал да поставя нуждите на другите на първо място“, обяснява Кокс.
Всички знаем какво означава това в леглото. Да, момичета. Намерете си стопанин на куче.

4. Не е красив
Непривлекателните момчета работят повече в леглото. По очевидни причини. Бихте ли предпочели да сте с по-грозноват господин или с лош любовник в леглото?

Но Кокс казва: „Ако не е много добре изглеждащ, не е наводнен от вниманието на жени... така че е вероятно той да отдели време и усилия, за да поддържа щастливи тези, които правят.”

5. Има добра стойка
Ако той стои изправен извън леглото, нека просто кажем, че това вещае добро усещане и други места.

6. Говори с ръцете си
Кокс казва: „Ако използва големи, широки, драматични движения, това вероятно се „превежда” добре в спалнята. Обикновено означава, че той има въображение и креативност и ще иска интимността да бъде като на кино."


От друга страна, той е лош в леглото, ако...

1. Не може да променя рутината си
Човек, който яде едно и също нещо за обяд всеки ден или отказва да променя рутината си, няма да бъде толкова звезден в леглото.

2. Той е предсказуем
Ако никога не е пълен с изненади, „вероятно е, той прави любов по абсолютно същия начин, всеки път (и дори не си помисляйте да се преместите с един сантиметър наляво, иначе ще се чуди какво не е наред)“, казва Кокс.

3. Обсебен е от приятелите си
Кокс казва, че това може да означава, че ще има нужда от много одобрение в леглото, което може да бъде наистина непривлекателно.
Но това също е червен флаг, защото докато не искате мъж без приятели, вие също искате човек, за когото да сте приоритет и ви поставя на първо място. В леглото и навън.

4. Той се гневи лесно
Това може да означава нетърпение, което е УЖАСНА черта на любовника. Същото важи и за бавните шофьори. Тази прекомерна предпазливост ще се прелее във всички области на живота му.

5. Палците му не са гъвкави
Очевидно древните китайци са вярвали, че гъвкавостта на палеца е свързана с духа в леглото.
"Ако трудно може да издърпате палеца му от основната част на дланта, той е праволинеен, консервативен любовник. Колкото повече се огъва, толкова по-обещаваш е той", казва Кокс.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X