Напишете дума/думи за търсене

Как да разпознаем слабия любовник от пръв поглед

За успешна връзка не е достатъчно мъжът да е умен, щедър и кавалер. Ако идеалният иначе партньор е слаб в леглото, отношенията най-верояно ще са с лош край. За да не губите ценно време, научете се разпознавате признаците на некадърния любовник от пръв поглед.

Има завишена самооценка

Самовлюбените мъже възприемат жените като инструмент с една-единствена функция: да им доставя удоволствие. Затова и не се замислят особено как направят насладата взаимна. При тази порода любовник всичките ви намеци и желания ще останат глас в пустиня.

Разказва за сексуалните си подвизи

Истинският професионалист никога не се хвали със заслугите си - и това важи в пълна степен и за любовната сфера. Мъжете, които нямат комплекси, не биха се хвалили с колко жени са били в леглото, а биха демонстрирли сексуалните си възможности.

Не ви докосва

Чувствителният мъж получава удоволствие не само на сексуалния акт, но и от самото докосване. Ако той не търси тактилен контакт с вас, не се стреми уж неволно да докосне ръката или косата ви - не хранете големи очаквания за интимната сфера. Сексът с такъв мъж най-вероятно ще е скучен и монотонен.

Държи се грубо

Не става въпрос за това, че той не се държи достатъчно винимателно с вас или ви повишава тон - никой мъж няма да го направи на първа среща, освен ако не е клиничен случай. Наблюдавайте го обаче как се отнася със сервитьорите, продавачите и обслужващия персонал като цяло. Ако е груб и невъзпитан с околните, а е мил с вас, почти сигурно си имате работа с агресор. Не очаквайте от него добър секс, дори и да си падате по по-грубите ласки.

Не се интерсува от мнението ви

Ако той ви слуша с половин ухо и не е в състояние да запомни предпочитанията ви за храна и напитки, значи ще се отнася по същия начин и по време на любовна близост. Подобни мъже смятат, че знаят по-добре от какво имат нужда жените и не се съобразяват с желанията им.

Липса на чувство за хумор

Не всеки шут е добър любовник, но отсъствието на чувство за хумор може да е фиаско е леглото - тъй като всяка неловка ситуация ще се превръща в катастрофа.

Яде лакомо и пие бързо

Храненето и пиенето са чувствени наслади и от начина, по който някой се храни и пие, може да се разбере много за сексуалния му потенциал. Ако той го прави с удоволствие, наслаждавайки се на всяка хапка и глътка, значи и сексът ще бъде качествен - от дългата предвариелна игра до приятния разговор накрая.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X