Напишете дума/думи за търсене

(подкаст) Белослава от сцената - в книга

22 години на сцена, нов пети албум и 25 години брак - така пълна с поводи за празнуване е 2022 г. за Белослава.

“Около мен винаги има много и нови различни неща, но аз не искам всеки път да говоря за тях. Трябва да мине интервал от време, в което човек да натрупа опит, желание, смелост, радост, щастие, вдъхновение... Има едни моменти, в които аз като истински представител на зодия Рак съм много интровертна”, разказва певицата в подкаста “24 часа от живота”.

Белослава разказва пред Анатолий Попов за най-интересните моменти от личния и професионалния си живот.
СНИМКА: НИКОЛАЙ ЛИТОВ
Белослава разказва пред Анатолий Попов за най-интересните моменти от личния и професионалния си живот. СНИМКА: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

Белослава е решила да събере най-интересните моменти от сценичните си изяви в документална книга, в която ще публикува най-ценните снимки от концерти, от задкулисието, от репетиции. Книгата ще покаже състояния, които хората не знаят, защото те виждат лъскавата страна на медала. “Преди години тоалетните и баните в клубовете и залите, в които имах участие, бяха местата, на които се гримирах и преобличах. Там се срещах с моята публика, която също се гримира и чака да влезе да ме слуша, пък аз съм между тях и си слагам спирала на очите. Сега вече клубовете и залите се понаучиха”, казва с усмивка Белослава.

За 25-годишния си брак с Евгени, за село Антон, където прекарва ваканциите си, за нещата, които я натъжават, и още интересни истории от Белослава чуйте днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на вестника и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни намерите като “24 часа podcast”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X