Напишете дума/думи за търсене

Дарси и Стейси - близначките, на които трудно се устоява

Близначките Силва са основателки на марка за дрехи, наречена House of Eleven, която стартира през октомври 2010 г.
11 години след това компанията се разраства в стоки за дома, красота и обувки. 

Сестрите придобиват популярност чрез изявите си в предаването 90 Day Fiance ("90-дневен годеник"), излъчвано  на TLC, което проследява няколко двойки, които се срещат за първи път след  онлайн запознаване.
Те се появяват в няколко спин-офа на 90 Day Fiance, включително Self-Quarantined, Pillow Talk и B90 Strikes Back!.

В момента шармантните блондинки имат собствено риалити шоу, наречено Дарси & Стейси, излъчвано по TLC. Риалити сериалът проследява техния семеен живот, любов и отношения.

През юни 2020 Дарси се сгодява за българския фитнес модел и масажист Георги Русев. Двойката обявява своя годеж в ексклузивно интервю и фотосесия за People magazine.
На 28 февруари тази година Силва обяви, че е сложила край на отношенията си с Георги.

Близначките дадоха специално интервю за mila.bg.

Любовта наистина е по-силна от всичко в живота?

Стейси: Да! Любовта е най-красивата енергия и нещо, което може да излъчвате и да дарите. Това, което наскоро научихме е, че автентичността всъщност вибрира с по-висока честота от любовта. Така че имам чувството, че Дарси и аз сме много автентични. Знаете ли, в шоуто, в живота това ни помага да проявим нещата, които ни вълнуват. И ако любовта е страхотна, ние просто искаме любов за всички и всеки заслужава любов.

Дарси, и ти ли смяташ така?
Дарси: Да! Любовта е почти всичко и в крайна сметка всички ние я заслужаваме. Мисля, че много хора трябва да преминат през възходи и падения и се борят, за да стигнат до този момент, но първо трябва да обичаш себе си. Зрителите на нашето предаване са виждали борбите, през които съм преминавала, през връзки, но аз винаги ще остана силна. В крайна сметка любовта побеждава накрая, Бог ми е свидетел, а Бог е любов. Ние сме любов и всички наистина я заслужаваме. Стига да останеш верен на себе си, на семейството си, на другите, тя е там и те чака.

Къде правите границата между съжаленията, компрометирането и защитата на личните си интереси?
Дарси: Трябваше да се науча да си прощавам за неща, които вече не ми служат. Научих се да поставям границите си в една връзка, в която е добре понякога да казвам „не“, защото съм много „да“ човек и давам много. Да даваш е добро нещо, но това трябва да е равномерна размяна. Знаеш ли, ако даваш толкова много от себе си, трябва да получиш и малко в замяна. И чувствам, че в живота, в любовта и уроците, които научиш, ставаш все по-силен и по-силен във всяка връзка. Това е като да продължиш да поправяш нещата, които не са наред, и мисля, че това носи много изцеление. Не ме е срам да призная това.

Много вдъхновяващо.

Стейси: Имам чувството, че много приличам на Дарси. Слагам картите си на масата. Аз обичам да давам. Обичам любовта и е много важно да бъдеш прозрачен, но и да поставяш граници.
Дарси: За да може да продължите с половинката си напред в положителна посока.

А кои според вас са трите най-важни неща за една жена, за да бъде щастлива в личния си живот?
Дарси: Мисля, че трябва да обичаш себе си преди всичко. Семейната ценност наистина идва от една силна почва. Бъдете наясно какво искате от живота, визуализирайте го, мислете го, усетете го и го създайте.
Стейси: Бъдете автентични.

Кое е най-голямото предизвикателство за вас през третия сезон?

Стейси: Растежът, който ще видите, имаше много възходи и падения. Очевидно имаше глобална пандемия и ние все още преминаваме през това, но се борим през всичко - взаимоотношения, коронавирус, ситуации в живота, за да ви помогнем да растете, да се учите и да създавате това, което искате да създадете, така че бъдете силни. Имаме слаби моменти и се борим.

Следващият въпрос е по-скоро тест. Какво знаете за България? 
Дарси: Толкова съм нетърпелива и развълнувана да я посетя един ден. Знам, че София е столицата, нали?

Да!

Стейси: Близо е до Турция. Знам това, защото в България има красиви хора, красив език, много история - тя е като империя, така я виждам, като много силна империя.

Хубаво казани неща. Къде се виждаш след 10 години?
Дарси: Виждам себе си на върха на тази планина, издигаща се над всичко. Да имам любовта на живота си до себе си, да съм омъжена, щастлива с децата си. Да бъда успешна не само в живота, но и в любовта и да изпитвам истинско щастие.

Стейси: След 10 години виждам себе си постигнала голям успех, със семейството ми, с децата ми, със съпруга ми да живеем живота си на мечтите и да помагам на другите. Но специално за мен номер едно е просто да съм заобиколена от децата ми и семейството ми. Всички да сме щастливи и здрави и всички просто да се справят отлично.

Знаем, че сте много заети с всичко около вас. Какво правите, за да се отпуснете за момент? Знам, че харесвате неща, свързани с красотата, но има ли нещо, което наистина ви отпуска?
Стейси: Да. Обичаме нашите процедури и неща като грижа за лицето или да правим неща с децата. Харесва ми да прекарвам времето си в къщата на баща ни и да приготвяме семейни вечери, да гледаме филми заедно. Това ни успокоява. Не е толкова често, колкото бихме искали, защото ние снимаме много, но мисля, че просто изживяването на тези специални семейни моменти е връзка и преживявания, по-добри от много други. Това са моментите, които подхранват душата. И двете обичаме да сме заобиколени от семейството си и сме много благословени с децата си и въпреки че синовете ми не са в шоуто, те винаги са с мен зад кулисите. Те са много заети и съм много благодарна.

Имате чудесни връзки с децата ви. Не виждаме много от твоите момчета, Стейси, но виждаме момичетата на Дарси в шоуто.
Вашият живот е на показ в ефир, но вие като майки казвате ли нещо за запознанствата на вашите деца, или се опитвате да стоите малко далеч от това?

Дарси: Децата вече са тийнейджъри. Те са наистина развълнувани, имат много приятели. Много са уравновесени, страхотно уверени деца, но вече са достатъчно големи, така че, когато става дума за срещи, ще видим какво ще се случи.

Има ли нещо, което бихте искали да постигнете през следващата година или в рамките на две години? Има ли нещо, върху което работите, или нещо, което очаквате с нетърпение?

Дарси: Стейси и аз работихме наистина усилено в House of Eleven (магазин за дрехи, собственост на близначките, намиращ се в Ел Ей). Това е невероятно пътуване, това е като безкрайната история, но може да правим неща, които обичаме и към които изпитваме страст. Искаме да изведем бизнеса на по-глобално ниво. Разширяваме нашата марка за стоки за дома и други области на красотата Обръщаме внимание и на нови невероятни видове мода, от които хората ще бъдат наистина развълнувани.

Мисля, че най-голямата ни мечта, свързана с House of Eleven, не е само облеклото, а по-скоро домът и в крайна сметка искаме да се разклоним в недвижимите имоти и да направим House of Eleven Hotels, House of Eleven резиденции и вили. Така че нашата визия е голяма, но ще стигнем дотам някога. Сега правим бебешките стъпки, но нашата визия е безкрайна.

Да поговорим за мъже. Какви черти не харесвате, когато става въпрос за срещи?
Дарси: Мисля, че това, което не харесвам, е някой, който не е автентичен и не заслужава доверие. Ако каже нещо, но не предприеме действия, за да го направи, мисля, че това ме отказва от него. Искам да видя малко действие зад тези думи. Когато съм във връзка, искам някой да бъде прозрачен и честен.

Стейси: Както казахме преди, семейството е всичко. Не мога да си представя, че моят партньор няма да е опора за семейството си 

Вие сте вдъхновение за много жени, когато става въпрос за външен вид. Винаги сте красиви и изглеждате страхотно. Имате ли някакви съвети за дамите, които ви гледат, на които им предстои среща, но се чувстват малко неуверени в себе си?

Дарси: Аз и Стейси показваме истинското си аз, но невинаги се гримираме, косите ни не са на кок и нямаме изкуствени мигли. Ние сме истински, неподправени, особено у дома, с децата в Кънектикът. Така че, ако мога да дам някакви съвети на по-млади жени или на такива на нашата възраст – бъдете себе си. Мъжете ще се влюбят във вас не заради вашето вън, а заради това, което носите вътре.

Стейси: Съгласна съм. Така че наистина вярвайте в себе си и се чувствайте комфортно в кожата си.
Дарси: Изправете раменете, вдигнете брадичката, тръгнете с левия крак. Ако просто влезете с тази увереност в живота на някого, той ще гравитира около вас.

Това е добър съвет. Определено. Имате ли планирани пътувания до Европа?
Дарси: Ние сме готови да отидем навсякъде в Европа. Никога не съм била във Франция. Била съм в Унгария, била съм в Лондон, Амстердам, Албания. Да видим къде следва, защо не и България.

Имате ли добра връзка с майка си?
Дарси: Тя е най-добрата. Обича да готви и носи специални лакомства за всички, тя е забавна. Обичаме да слушаме нейните истории, носи такава положителна енергия, когато всички сме заедно.

Благодарим ви момчета.

Дарси: Ние благодарим много за отделеното време.
България, ние те обичаме. Чао, чао.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X