Напишете дума/думи за търсене

Кои звездни двойки се ожениха след децата и дълъг съвместен живот

Старата българска поговорка “Таз година булка, догодина - люлка” отдавна не е актуална и все повече хора предпочитат да сключат брак чак след като са отгледали поне едно дете заедно. Това е и начин да споделят радостта от хубавия повод с най-важния член на семейството.

На този принцип са и много популярни българи, които се решиха на заветното “да” след дългогодишни връзки и общи наследници.

Мариан Бачев ще

отведе жена си пред

олтара след

20-годишна връзка

Мариан Бачев наскоро обяви, че се е решил да се ожени. “Не се шегувам”, каза в свое интервю талантливият актьор. Там обясни, че догодина с любимата му - актрисата Милена Видер, ще отпразнуват 20-годишнината от началото на връзката си и искат да узаконят отношенията си. Засега обаче Бачев не желае да коментира дали са избрали дата и място на сватбата. Едно е ясно - най-важните гости на събитието ще бъдат двете дъщери на двойката - Александра и Косара. 

Мариан Бачев ще отведе любимата си до олтара след 20-годишна връзка.
СНИМКА: АРХИВ
Мариан Бачев ще отведе любимата си до олтара след 20-годишна връзка. СНИМКА: АРХИВ

Синът на Ахмед

Доган избра дата с

еднакви цифри за

сватбата си

Съвсем наскоро синът на Ахмед Доган - Демир, също сключи брак. Той и любимата му Памела избраха датата 10. 10. 2020 г., за да узаконят връзката си.

Двамата са заедно от повече от 3 години, а от близо две години са родители на син – Адмир. 

Демир и Памела първо посрещнаха сина си в семейството, а след това пристъпиха към брак.
Демир и Памела първо посрещнаха сина си в семейството, а след това пристъпиха към брак.

Сватбеното тържество бе съвсен скромно - съобразено с противоепидемичните мерки. Млладоженците събраха само семействата си в ресторант в Бояна, а булката смени две рокли. Най-вероятно голямото тържество ще е догодина. 

Двойката в сватбения й ден
Двойката в сватбения й ден

Виолета на Илияна

Раева и Наско

Сираков с приказна

сватба между

ражданията на двете

си дъщери

“Магична сватба” - така описа тържеството на дъщеря си Виолета Илияна Раева.

Красивата брюнетка се омъжи за бащата на децата си Георги Коруджиев на 31 август 2019 г. Това стана 3 години след появата на първородната им дъщеря Илияна и по-малко от година преди да се роди второто им дете – Асияна. 

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев вдигнаха приказна сватба между
ражданията на двете си дъщери.
СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ИЛИЯНА РАЕВА
Виолета Сиракова и Георги Коруджиев вдигнаха приказна сватба между ражданията на двете си дъщери. СНИМКА: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ИЛИЯНА РАЕВА

Стилната церемония бе в актуалния за миналата година лилав цвят, в който бе и дългата до земята рокля на Илияна Раева.

Кума на тържеството бе Славея - голямата дъщеря на Наско Сираков и на шефката на федерацията ни по художествена гимнастика.

Тази година тя също дари родителите си с внучка - роди момиченце през март, което кръсти Емили. 

Йоанна Темелкова и

Мартин Гяуров се

ожениха в Гърция

Двамата актьори Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров се ожениха през лятото на 2019 г. след дългогодишна връзка и 3-годишно съвместно родителство. Те си казаха “да” на яхта в морето в Гърция пред очите на най-близките си хора. Двойката има общ син – 4-годишния Филип. 

Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров си казаха “да” на яхта в Гърция.
Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров си казаха “да” на яхта в Гърция.

Ирена Милянкова

стана Чолакова след

раждането на 6 деца

17 август 2018 г. избра за своя сватбен ден актрисата и модел Ирена Милянкова. Тя се омъжи за любимия си Никола, след като го дари с две дъщери, които бяха пето и шесто дете за нея (от предишната си връзка с Росен Чолов Ирена има 4 деца).

До сватба обаче не се стигна, тъй като брачната церемония бе в период, в който моделката кърмеше най-малката си дъщеря и счете за нечестно да не може да изпие чаша алкохол в сватбения си ден.

Към днешна дата много медии събират и разделят семейство Чолакови, но те мълчат за взаимоотношенията си. 

Ирена Милянкова се омъжи за любимия си Никола след две общи дъщери и общо 8 деца в семейството.
Ирена Милянкова се омъжи за любимия си Никола след две общи дъщери и общо 8 деца в семейството.

Коцето Калки се

ожени с концерт

на остров

Света Анастасия

Лятото на 2018 г. ще остане едно от най-вълнуващите и за семейството на Коцето Калки и съпругата му Мартина. Те избраха да направят сватба, на която синът им Теодор да бъде шафер. Избрали ден, в който е пълнолуние, място с голяма сантиментална стойност за тях – остров Света Анастасия, и кумове, които много обичат – Ани и Момчил Колеви (Момчил от “Медикус” и дуета Дони и Момчил).

Калки и Мартина от няколко години мечтаели да направят концерт на това място и решили да го съчетаят с друг вълнуващ повод – сватбеното си тържество. Така сбъднали две мечти наведнъж. 

Коцето Калки и Мартина позират с кумовете Ани и Момчил Колеви в сватбения си ден.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ
Коцето Калки и Мартина позират с кумовете Ани и Момчил Колеви в сватбения си ден. СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

 Тодор Скримов и

красивата учителка

вдигнаха сватба

година след

гражданския брак

Един от най-добрите български волейболисти Тодор Скримов се врече на любимата си жена – красивата учителка Силвия Зубева, година след като подписаха в гражданското и им се роди дъщеричка – Ася.

Двамата сключиха църковен брак на 15 юли 2018 г., а след това събраха своите близки и приятели на стилно празненство в София. За най-важни гости и кумове двойката избра волейболиста Виктор Йосифов и приятелката му Виолина. 

Тодор Скримов и Ася направиха сватбата си година след появата на  дъщеря си.
Тодор Скримов и Ася направиха сватбата си година след появата на дъщеря си.

Малкият Волен

Сидеров помага на

майка си Деница

Гаджева за носенето

на сватбения букет

Облечени в еднакви черни костюми с папийонки, лидерът на “Атака” Волен Сидеров и синът му Волен отведоха Деница Гаджева пред олтара.

На 24 септември 2017 г. Сидеров и Гаджева си казаха заветното “да” на изискана церемония, а синът им - 2-годишният тогава Волен, бе плътно до тях и дори помагаше на майка си с носенето на сватбения букет.

Кум на семейството бе Димитър Савов, който е и кръстник на Волен-младши. 

Волен Сидеров и Деница Гаджева се ожениха пред погледа на сина си Волен-младши.
Волен Сидеров и Деница Гаджева се ожениха пред погледа на сина си Волен-младши.

Део направи

сина си шафер

Черно-бял кадър в ретро кола и сватбени одежди. Такава снимка публикува Мариана – любимата жена на Део и майка на синовете му. На фотоса двойката е само с големия си син Борислав, който беше шафер на сватбата още ненавършил 2 години.

Малкото момче на семейството – Теодор, се роди миналата година, около година и половина след сватбеното тържество на родителите си. Део и Мариана сключиха гражданския си брак през септември 2017 г., а 20 дни по-късно вдигнаха и сватба.

Двойката се ожени 4 години след началото на връзката си и година и половина след раждането на първото им дете. 

Део и Мариана избраха за шафер на сватбата големия си син.
Део и Мариана избраха за шафер на сватбата големия си син.

Александър Сано

и Нели Атанасова

вдигнаха морска

сватба

Актьорът Александър Сано и тв водещата Нели Атанасова вдигнаха приказна морска сватба в Лозенец през 2014 г. Освен най-близките и приятелите им на тържеството присъстваха и двете деца в семейството – Иво (син на Нели от връзката ѝ с бизнесмена Иво Карамански, на когото е кръстен и синът ѝ) и Ава, общата им дъщеря със Сано.

Днес семейството е все така задружно. Ава вече е почти колежка на баща си, с когото участва в сериала “Денят на бащата”, а Иво учи в чужбина, но е толкова привързан към Сано, че дори прие неговата фамилия към своята. 

Нели и Александър Сано с двете им деца в сватбения ден
Нели и Александър Сано с двете им деца в сватбения ден

Маги и Кремена

Халваджиян

направиха сватба

след 22-годишен брак

Продуцентът Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена отпразнуваха своята перлена сватба – 30 години брак, в понеделник.

Двамата имат син - Бедрос, който ги дари и с две внучета. А преди няколко години - през 2011-а, Магърдич и Кремена отбелязаха своята 22-годишнина с пищна сватба в стил “Алиса в страната на чудесата”.

Типично в своя екстравагантен стил, за партито булката не заложи на бял тоалет, а на черна рокля с черен воал. Шафери им бяха актьорът Димитър Рачков, както и продуцентите Евтим Милошев, Димитър Митовски, Димитър Станчев и Мартин Захариев.

Сред шаферките се подредиха близките приятелки на булката Гала и Мария Игнатова, а роклите им бяха дело лично на булката.

Сватбата започна в парка на Военната академия, където партито беше подчинено на темата “Алиса в страната на чудесата”, а след това всички се отправиха за църковния брак, където Кремена сияеше в приказно бяла сватбена рокля. 

Кремена и Магърдич Халваджиян в сватбения си ден през 2011 г.
Кремена и Магърдич Халваджиян в сватбения си ден през 2011 г.

Здравко от първия

сезон на “Биг

Брадър” се ожени в

къщата на шоуто

Лично Бойко Борисов, тогава кмет на София, бракосъчета през 2007 г. двама от участниците във “ВИП Брадър” в историческа сватба – първата под покрива на Големия брат. Младоженци бяха победителят от първия сезон на риалитито Здравко Василев и любимата му Христина. Двамата си казаха “да” около две години след като Здравко изненадващо разбра в ефира на риалити формата, че ще става баща за първи път. Малко след това взе голямата награда от шоуто и му се роди дъщеричка, която заедно с Христина кръстиха Яница. След това двамата прекрачиха прага на къщата като участници във ВИП сезона и се ожениха там под зорките погледи на съквартирантите си и милионите зрители на формата.

Кумове им бяха тв водещата Венета Райкова и вече бившият ѝ съпруг Тихомир Георгиев. Освен като омъжена жена Христина си тръгна от шоуто и като победителка. Сега, 13 години по-късно, Здравко и Христина вече имат 3 деца – двете момичета Яница и Зорница, както и момче – Владимир, което се роди в последните дни на 2019 г. 

Лично Бойко Борисов ожени Здравко и Христина от “Биг Брадър”.
Лично Бойко Борисов ожени Здравко и Христина от “Биг Брадър”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X