Напишете дума/думи за търсене

Лена Бориславова показа годежен пръстен

Лена Бориславова показва годежния си пръстен.

СНИМКА: БУЛФОТО

Изящен годежен пръстен на ръката си размаха шефката на кабинета на премиера Лена Бориславова.

Показа го в кулоарите на парламента в драматичния от политическа гледна точка четвъртък - малко след като обединилата се опозиция свали парламентарния председател Никола Минчев. Така временно начело на Народното събрание застана именно мъжът до хубавата шефка на премиерския кабинет Мирослав Иванов, който е зам.-председател също от “Промяната”.

Новината в снимка с пръстена на Лена веднага обиколи сайтовете и се интерпретира като щастлив годеж, макар и насред политическата суматоха.

Шефката на премиерския кабинет напомни, че отдавна живее с любимия си Мирослав Иванов - зам.-председателя на парламента
Шефката на премиерския кабинет напомни, че отдавна живее с любимия си Мирослав Иванов - зам.-председателя на парламента

Всъщност обаче двамата млади юристи отдавна са сгодени, напомнят техни колеги. Връзката им е дългогодишна и те живеят заедно, отпреди да влязат в политиката. А поводът Бориславова да покаже красивия пръстен пред журналист в кулоарите вчера вероятно е бил поредният въпрос към нея по повод нашумелите снимки на премиера и съветничката му в Гърция, както и завъртените преди това кадри от миналата година на двамата пред апартамент в жилищна кооперация.

На подмятанията как Кирил Петков и Лена Бориславова са ходили на вечеря в Солун и са прекарали нощта в скъп хотел от Министерския съвет обявиха, че премиерът е бил на вечеря с президенти и министър-председатели от Балканите. Изпуснал официалната среща преди това, но стигнал за неформалната част доказа с кадрите, които публикува в личния си инстаграм профил и гръцкият премиер Мицотакис.

Явно уморена от подобни атаки, в четвъртък г-ца Бориславова вместо отговор на журналиста му показва пръстена, който я обвързва с Иванов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X