Напишете дума/думи за търсене

6 признака, че сме твърде стари, за да си играем игрички в любовта

Част от израстването и съзряването като личност е да се научим да бъдем по-директни в нашите взаимоотношения.
Когато сме по-млади, на повечето от нас им липсва самочувствието, за да сме откровени с хората, особено що се отнася до любовта.

Не е изненада, че всички започваме малко плахо. Имаме обект на желание, но не искаме да го уведомяваме директно за нашите емоции, защото може да ни отхвърли и да разбие сърцето ни. Или изричаме благородни лъжи, за да изглеждаме по-добре в очите му или за да избегнем нараняването на чувствата на отсрещния.

Повечето от нас постепенно се освобождават от това с течение на времето, защото научаваме, че е много по-лесно да си честен и откровен с хората. Любовта е достатъчно сложна, без да се налага да се ориентираме в минно поле от полуистини и игри.

Когато играете игри в романтичните си отношения, губите времето на всички. Да не говорим, че напълно елиминирате възможността другият човек да хареса честната ви версия.

Не е ли това, което всички искаме в крайна сметка - някой, който ни обича такива, каквито сме в действителност, вместо такива, за каквито се представяме? Освен това играта във връзката не може да продължи вечно. Този, който играе игри, просто поема по заобиколен път към истината.

Кои са 6-те знака, че сте твърде стари, за да играете игри във връзките си?

1. Напускате отношенията при първия признак на надлъгване
На този етап сте видели всичко и може да разберете кога някой се опитва да ви баламосва. Научили сте достатъчно, за да знаете, не си струва да си губите времето с някого, който обича да шикалкави.

2. Извиненията на другия не ви минават
Неявилият се на срещата ви господинчо, който се „успа“, и плейбоят, чиито истории звучат твърде впечатляващо, за да са истина? Аматьори.

3. Имате собствен живот извън връзката
Ясно и просто, имате неща за вършене и цели за постигане. Ако някой ще ви дърпа назад, тогава трябва да го освободите от присъствието си, преди да почне да ви тегли в различна посока за собствен кеф.

4. Знаете какво искате от едни отношения
Когато сте живели достатъчно дълго и сте имали достатъчно връзки, за да калибрирате наистина какво имате нужда от партньора си, никога няма да сте някой, който играе игри.

5. Имате деца
Независимо от възрастта ви, да имате деца означава, че трябва да имате предвид не само себе си, когато става въпрос за последствията от една връзка. Всеки, който си играе с вас, наранява майката или бащата на децата ви и косвено тях самите. Никой няма нито време, нито мераци за това.

6. Не се впечатлявате от „конкуренцията”
Може би понякога правите секс с облаги с някой близък приятел, но да отговаря пред вас на съобщение, което е получил предишната нощ, за да видите, че е привлекателен и за други хора, хайде, няма нужда от такива детинщини.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X